Baia Mare obține două puncte imense la Lublin

0
1264

gjeorgijevska baia mare-lublinChiar dacă n-a făcut o primă repriză strălucită, HCM Baia Mare pleacă cu cele două puncte de la Lublin, 28-22. Paula Ungureanu a făcut cel mai bun meci al sezonului, fiind principala artizană a victoriei.

Miza meciului și-a pus amprenta asupra evoluției ambelor echipe în debutul jocului. Primul gol a venit abia în minutul 4 și a fost înscris de Kocela, în timp ce pentru băimărence Makeeva a spart gheața, la scorul de 3-0. Treptat însă, deși cu multe greșeli în continuare, campioana a egalat la 4 prin aceeași Makeeva și la acest scor Herrem putea aduce Baia Mare în avantaj pentru prima oară, însă a nimerit doar bara pe contraatac. Lublin a replicat și s-a dus la 6-4, dar eliminarea lui Gega a băgat formația lui Costică Buceschi înapoi în meci. Baia Mare a profitat din plin de superioritate și a trecut în avantaj, 6-7, prin reușita lui Lobach, însă a venit rândul echipei noastre să joace în inferioritate și să piarda teren în fața adversarei. Malek și Rola au făcut 9-7, dar până la pauză HCM a egalat situația: 10-10.

Campioana s-a dezlănțuit însă în partea a doua a meciului. Paula Ungureanu a închis poarta și băimărencele s-au desprins la cinci goluri în minutul 39 (16-11), un avantaj ce s-a mărit pe fondul unui joc fără greșeală (23-16). Ardean-Elisei a stabilit cea mai mare diferență a meciului cu cinci minute înainte de final, de nouă lungimi, care s-a micșorat pe fondul relaxării.

MKS Selgros Lublin-HCM Baia Mare 22-28 (10-10)
MKS Lublin: Rola 4 goluri, Gega 4 (1 din 7m), Drabik 3, Mihdaliova 3, Da Silva Quintino 2, Malek 2 (ambele din 7m), Kocela 2, Skrzyniarz 2
HCM Baia Mare: Do Nascimento 4 goluri, Buceschi 4, Ardean-Elisei, Lobach 4, Gjeorgjievska 3, Davydenko 3, Makeeva 2, (ambele din 7m), Szucs 1, Marin 1 (din 7m), Nechita 1, Tiron 1
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 4/3
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY