Baia Mare a dat recital la Brăila

2
1340

ardean-elisei hcm baia mareCampioana României a câștigat ultima partidă înaintea deplasării de la Metz, 30-21 pe terenul Brăilei, medaliata cu bronz din sezonul trecut. Băimărencele au condus în permanență.

Meciul a început bine și … prost pentru Baia Mare. Având 2-0 după două contraatacuri rapide, campioana a pierdut-o pe Laura Oltean, accidentată la genunchi, după doar trei minute de joc. La reluare, HCM a făcut 4-0 prin Do Nascimento și Szucs, scor la care Farcău a semnat primul gol al gazdelor. Băimărencele și-au continuat începutul în forță, desprinzându-se rapid la 7-1 (minutul 10), iar până la pauză diferența a fost menținută, gazdele având probleme pe pozițional, resimțind absența Gabrielei Perianu din inter stânga, accidentată.

La reluare, Brăila s-a apropiat la patru goluri, 14-18, însă n-au putut face mai mult de atât. Oaspetele au refăcut diferența de la pauză rapid și până la final au pus zece goluri între ele și adversare, 30-20, chiar la ultimul lor atac din meci. Horjea, de la șold, a stabilit scorul final, 30-21, un succes facil în cele din urmă și de moral înaintea deplasării de la Metz.

HC Dunărea Brăila-HCM Baia Mare 21-30 (12-18)
Dunărea Brăila: Horjea 7 goluri, Farcău 5, Moldovan 5 (1 din 7m), Boldyreva 2, Safta 1, Irimia 1
HCM Baia Mare: Ardean-Elisei 6 goluri, Marin 4 (1 din 7m), Makeeva 4, Buceschi 3, Do Nascimento 3, Lobach 3, Gjeorgjievska 2, Szucs 2, Herrem 2, Tiron 1
Aruncări de la 7m: 3/1, respectiv 2/1
Eliminări: 0 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

2 COMMENTS

  1. Un meci inbucurator pt HCM dar si unu trist al Brailei, care cu toate ca are un prim 7 excelent nu reuseste de ani buni decat meciuri f. bune destul de rar si meciuri mediocre destul de des, mai ales de la plecarea lui Baban dupa un meci de pomina cu Otelul. Din pacate Braila a lasat-o sa plece pe Adespi si pe Dragut, iar rusoaicele aduse nu prea fac fata, multumindu-se cu putin in conditiile in care cu tot respectul pt Horja si Moldovan nu mai sunt la prima tinerete. Sper s-o lase sa plece pe Perianu pt ca fata asta nu poate progresa aici, mai ales ca de exemplu extenuarea lui Perianu se datoreaza in mare masura clubului de pe malul Dunarii, deoarece se spera sa faca ce facea Horja acum 1-2 sa duca echipa in spate, marcand 8-10 goluri pe meci.

  2. Ce arealizat Baban la noi ? Nici nu a avut curaj sa se prezinte la meciul cu Zalau.Cu Soare am luat din nou medalie de bronz a doua oara.Ce transferuri s-au facut ?Aceeasi echipa joaca tot timpul ptr.ca nu sunt rezerve de valoare.Daca cu celelalte echipe inclusiv Baia Mare jucam tot meciul fara schimbare si noi si adversarele castigam toate meciurile.Perianu nu poate duce la 3echipe. De ce nu s-au facut transferari ?

LEAVE A REPLY