Bacăul caută primul succes după o lună și jumătate » Ionuț Rotaru: „Suntem cu moralul un pic scăzut”

0
1256

ionut rotaru stiintaO lună și jumătate a trecut de la ultimul succes al Științei Bacău, mai exact de la partida retur cu OCI Lions, din preliminariile Cupei EHF. Băcăuanii trec printr-o perioadă de criză, fără victorie de cinci partide, din care o singură remiză, pe terenul Timișoarei.

Partida cu Suceava este un prilej bun pentru Știința de a pune capăt perioadei slabe, de cinci meciuri fără succes, timp în care s-a văzut eliminată din Cupa EHF și Cupa României. Adversarii de mâine pot fi periculoși însă, în condițiile în care și în tur s-au predat greu, băcăuanii obținând victoria în ultimele zece minute. „Încercăm să ne facem datoria. Lumea așteapta mai multe de la noi, o parte din obiective le-am ratat deja, suntem cu moralul un pic scăzut. În tur, a fost un meci în care pe final am reușit să luăm punctele. Mâine vrem să abordăm meciul din minutul 1 până în minutul 60 cu maximă seriozitate și să obținem victoria.”, ne-a declarat Ionuț Rotaru, jucătorul Științei Bacău.

Până la finalul anului, Știința are un program încărcat, cu trei partide rămase de jucat. „Se poate spune că avem un program încărcat, dar asta ne e meseria ! Trebuie să ne concentrăm pe meciurile rămase și nu e loc și timp să ne plângem. Vom vedea la anul ce va fi, având în vedere că ne axăm pe campionat.”, a completat Ionuț Rotaru.

Rezultatele slabe înregistrate de Știința în acest sezon au îndepărtat fanii, iar la returul cu Holstebro în tribune s-au aflat doar 800 de spectatori. „E un semn de întrebare, adevăratele motive nu le știu, dar e oarecum de înțeles, echipa trece printr-o pasă proastă. Sper ca prin rezultatele viitoare să se bucure și să vină alături de echipă.”, a concluzionat coordonatorul Științei Bacău.

În continuare, Mateo Garralda nu se va putea baza pe Răducu Tamaș, Marius Bondar și Victor Alonso, toți accidentați. Partida dintre Știința Bacău și CSU Suceava va avea loc joi, de la ora 18:00. În tur, Știința s-a impus cu 26-24.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY