Avancronică: HC Vaslui-CSA Steaua Alexandrion București vineri, ora 20:00

0
1438

dragos soare vaslui-odorheiLiga Națională masculină continuă astăzi, după ce ieri am avut un duel extrem de intens, între HCM Constanța și HCM Minaur Baia Mare. De la ora 20:00, la Vaslui, nou-promovata întâlnește pe CSA Steaua Alexandrion București, într-un meci ce promite a fi extrem de încins.

HC Vaslui caută să se revanșeze în fața propriilor suporteri pentru înfrângerea din precedentul meci de acasă, cu HC Odorhei. Elevii lui Bibirig au un moral ridicat după succesul cu Energia, din deplasare, iar pivotul Dragoș Soare este de părere că victoria nu poate scăpa moldovenilor, dacă aceștia vor repeta prestația de la Tg. Jiu. „Steaua vine dupã o victorie clarã cu Turda, medaliata cu bronz din sezonul trecut. Și noi avem un moral bun dupã succesul de la Târgu Jiu. Ne așteaptã un meci dificil. Dacã vom avea același joc bun cu Energia, sunt convins cã ne vom impune în fața Stelei. A fost un început de campionat timid, ce ne-a costat victoria cu Odorhei. Am reușit sã revenim la Târgu Jiu. Ne vom gãsi ritmul în urmãtoarele jocuri și sunt convins cã vom avea evoluții din ce în ce mai bune și rezultate pe mãsurã. Este un campionat interesant, cu multe surprize în primele douã etape. Vor mai fi și altele. Nimeni nu mai e favorit. Toate echipele au șanse egale la câștigarea campionatului. Orice se poate întâmpla.”, a declarat Dragoș Soare, pentru vrn.ro.

Steaua vine și ea după un succes important, 37-29 cu Potaissa Turda, pe teren propriu, într-un meci fără greșeală. Echipa lui Viorel Mazilu merge la victorie în Moldova, chiar dacă se așteaptă la un meci dificil în compania nou-promovatei. „E un meci greu, Vasluiul joacă bine pe teren propriu, îi ajută și publicul. Au o echipă bună, au adus jucători de valoare, care s-au alăturat celor rămași din sezonul trecut. Acasă, este o echipă greu de bătut, mai ales acum că au un moral bun după victoria de la Târgu Jiu. Mergem să câștigăm, ca să fii în primele opt ai nevoie și de victorii în deplasare. Tratăm fiecare meci la victorie, toată echipa este validă.”, ne-a declarat Andrei Cian, managerul echipei CSA Steaua Alexandrion București.

Partida dintre HC Vaslui și CSA Steaua Alexandrion București va avea loc joi, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct de Digisport. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 10 și 15 lei.

sursă foto: vrn.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY