Avancronică: Dinamo București-Poli Timișoara vineri, ora 19:30

0
1074

dinamo-calarasi 14-15 amicalNoul sezon al Ligii Naționale masculine începe cu un meci tare, între două formații ce s-au întărit considerabil în această vară, Dinamo București și Poli Timișoara. Formația din capitală pornește ca mare favorită în această partidă, în cu siguranță bănățenii nu vor face act de prezență.

Președintele secție de handbal al lui Dinamo, Daniel Georgescu, este încrezător în formația sa, chiar dacă are trei absențe pentru meciul cu Poli Timișoara din această seară. „Va fi un meci foarte greu, este primul meci oficial. Întâlnim o echipă nouă, mult îmbunătățită față de sezonul trecut. La noi lipsa omogenității își spune cuvântul, dar cu ajutorul publicului, al sălii și al valorii jucătorilor vom câștiga fără probleme. Avem doi absenți din primul șapte, Diaw și Mironescu, iar al treilea este Taskovic.”, ne-a declarat Daniel Georgescu. De asemenea, acesta se gândește să întărească echipa la linia de nouă metri,

De partea cealaltă, Poli Timișoara vine după mai multe partide amicale, în care Constantin Ștefan a lucrat la omogenizarea grupului. Antrenorul bănățenilor crede că Dinamo are prima șansă în disputa din această seară. „Va fi un meci foarte greu pentru noi, dat fiind faptul că Dinamo a făcut șapte transferuri foarte bune și și-au anunțat deja candidatura la unul dintre primele trei locuri. Noi am avut o perioadă bună de pregătire, opt săptămâni în care am încercat să lucrăm la sudarea grupului și cred că am reușit acest lucru. Relațiile dintre băieți sunt foarte bune, au devenit prieteni între ei. Am avut și o serie de meciuri de verificare, în care am putut trage câteva concluzii vizavi de ceea ce ne așteaptă în noul sezon. Am avut și momente bune de joc, și momente mai puțin bune. Meciurile au fost destul de puternice. Sper ca începând cu prima etapă să ne ridicăm la valoarea acestui campionat”, a declarat Constantin Ștefan pentru banatsport.ro.

Partida dintre Dinamo București și Poli Timișoara va avea loc vineri seară, de la ora 19:30.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY