Avancronică: CSU Suceava-Dinamo București miercuri, ora 17:00

0
1218

suceava-dinamo 14-15 amicalCu orgoliul rănit după înfrângerea fără drept de apel din etapa trecută, 30-37 cu CSM București, Dinamo vrea să dea uitării acel eșec printr-o victorie în meciul de astăzi, de la Suceava. Gazdele, care pleacă din postura de outsidere, își doresc să facă un joc cât mai bun și, de ce nu, să scoată cel puțin un punct.

Fără victorie în acest start de sezon, Suceava vrea să-și testeze forțele cu una din echipele importante ale campionatului. Petru Ghervan nu țintește neapărat victoria, ci vrea să vadă la ce nivel se află formația sa. „Dinamo vine după o înfrângere care a afectat-o pe plan moral, dar cu siguranță o echipă de valoarea ei are capacitatea de a se remonta după meciul mai slab făcut cu CSM București. Suntem conștienți de valoarea adversarului, iar odată cu această etapă vom avea un test important în ceea ce privește valoarea individuală a tinerilor noștri jucători, o confirmare dacă suntem sau nu pe drumul cel bun în privința construcției unei noi echipe la Suceava.”, a spus antrenorul Sucevei, potrivit gazetasv.ro.

„Câinii” vin după înfrângerea cu CSM București, 30-37, rezultat în urma căruia Sebastian Bota a fost demis. Daniel Georgescu, președintele secției de handbal, așteaptă ca dinamoviștii să strângă rândurile, să joace la adevărata valoare și să plece cu toate punctele de la Suceava. „Este un meci foarte greu, capital pentru începutul de campionat. Nu concepem decât victoria. Întâlnim o echipă tenace, plină de copii, agresivă, dar în sezonul pozitiv. Nu mă aștept la o răbufnire de orgoliu, băieții doar trebuie să arate adevărata valoare, pentru care au fost aduși de altfel. Am încredere în ei, sper să fi înțeles dușul rece prin care am trecut cu toții la meciul cu CSM București.”, ne-a spus Daniel Georgescu. În continuare, Mironescu și Diaw sunt absenți, în timp ce pivoții Rydergaard și Savenco sunt incerți. „Liviu Mironescu se va opera mâine, din fericire nu are ligamentele rupte, ci meniscul exterior, perioada de indisponibilitate fiind între o lună și o lună și jumătate. Diaw încă este în recuperare, iar Rydergaard și Savenco ar putea intra, în funcție de cum se desfășoară lucrurile.”, a concluzionat președintele lui Dinamo.

Partida dintre CSU Suceava și Dinamo București va avea loc miercuri, de la ora 17:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY