Avancronică: CSM București-AHC Dunărea Călărași miercuri, ora 18:00

1
1508

novanc csmb-dinamoEtapa a patra programează două dueluri în capitală, unul dintre ele fiind în Giulești, în Sala Polivalentă Rapid, între CSM București și AHC Dunărea Călărași. Partida se anunța, așa cum au fost majoritatea de până acum, echilibrată, deși echipa din capitală a avut un start lansat de sezon.

Gazdele pleacă în partida de miercuri cu un avantaj, cel puțin din punct de vedere psihologic. Elevii lui Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă vin după două succese, 28-25 cu Suceava și 37-30 cu Dinamo și au un moral de fier înaintea duelului cu Dunărea Călărași. „Ne așteaptă un meci foarte greu, întâlnim o echipă cu mulți jucători experimentați, care are un antrenor ce știe să-i așeze foarte bine în teren. Sper să gestionăm bine acest meci, este foarte important pentru noi să obținem victoria. Și noi la rândul nostru avem jucători cu experiență, care își doresc să continue pe aceeași linie. Va fi un meci în care va conta orice detaliu. Avem maturitate și experiență să câștigăm. Avem tot lotul apt, să vedem mâine cu ce echipă vom aborda meciul. Avem un lot numeros, putem să schimbăm, este un avantaj din acest punct de vedere.”, ne-a declarat Ovidiu Mihăilă.

După victoria surprinzătoare cu HCM Constanța, Călărașiul a cedat duelurile cu Poli Timișoara și Știința Bacău. Oaspeții vin însă încrezători la București, cu gândul la victorie, așa cum afirmă Alin Șania. „E un meci foarte greu, dar ne dorim să câștigăm. Dacă nu abordăm meciurile la victorie, nu avem de ce să intrăm pe teren. Încercăm de la meci la meci să eliminăm greșelile. Trebuie să jucăm un handbal adevărat, CSM este o echipă care are valoare și cu jucători care vor să se afirme.”, ne-a spus interul stânga al echipei. În partida de mâine, Alin Șania se va afla față în fața cu foșii săi colegi de la Steaua, Iulian Stamate, Marius Novanc, Bozo Rudic și Marian Răpciugă. „Suntem foști colegi, suntem prieteni, dar înainte și după meci. Pe teren, ne vom «bate» pentru fiecare minge.”, a completat Șania.

Partida dintre CSM București și AHC Dunărea Călărași va avea loc miercuri, de la ora 18:00, în Sala Polivalenta „Rapid”.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY