Aurelian Roșca și-a luat gândul de la titlu: „Cred că s-a decis campioana!” » Reacții după partida Corona Brașov-HCM Baia Mare

0
3621

Corona Brașov a învins pe HCM Baia Mare miercuri seară și a făcut, ca în mare măsură, CSM București să fie campioana din acest sezon, lucru admis și de Aurelian Roșca la conferința de presă de după meci.

Declarații din cele două tabere:
Camelia Hotea, Corona Brașov: „Am făcut astăzi un meci senzaţional, în care ne-a ieşit tot ce ne-am propus. Am jucat colectiv, am fost ca o adevărată echipă, iar la sfârşit ne-am bucurat pentru această victorie. Nu a fost nici uşor, pentru că totuşi adversara era HCM Baia Mare, nu orice echipă. Ele au greşit astăzi mai mult, iar nouă ne-a ieşit orice, am avut o apărare solidă, o poartă foarte bună, care ne-a dat curaj. Amluat o opţiune importantă pentru locul trei, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, ci să rămânem la fel de concentrate”

Denisa Dedu, Corona Brașov: „Am arătat într-adevăr că suntem o echipă, că suntem unite şi ne bucurăm enorm că am reuşit victoria. Fetele m-au ajutat mult în apărare şi eu am făcut ce am putut în poartă. Ne-a ajutat mult şi publicul şi ne bucurăm că este mereu alături de noi şi ne propulsează spre victorie”

Dumitru Berbece, Corona Brașov: „Am jucat cu vicecampioana României, o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. Nu ştiu dacă s-a gândit cineva la o victorie aşa clară. După această victorie, echipa este cu un moral excelent, într-o formă extraordinară, jucătoarele au tras din greu şi cu accidentările din ultima vreme. Mă bucur şi că Dedu şi Chiper pleacă la lot, pentru meciul de calificare la turneul olimpic dar mă întristez ca Zamfir, o jucătoare de top, golghetera Ligii Naţionale nu a fost convocată la lot. Este inadmisibil aşa ceva, nu ştiu cine a făcut această omisiune, dar este grav”

Aurelian Roșca, HCM Baia Mare: „Felicit echipa din Braşov, a jucat mult mai determinată, mult mai bine şi a câştigat categoric. Îi doresc succes în cupele europene şi în tentativa de a ocupa locul trei în campionatul României. La noi s-a văzut oboseala din ultimul timp şi faptul că am avut jucătoare la lot şi alte indisponibile. Cred că astăzi, prin înfrângerea noastră, s-a decis campioana”

sursă: coronapress.ro – Dorin Dușa
foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY