Aurelia Brădeanu a semnat cu CSM București un contract pe doi ani de zile

0
1330
bradeanu csmbCSM București a mai dat o lovitură pe piața transferurilor. Campioana en-titre la handbal feminin a obținut semnătura Aureliei Brădeanu (36 de ani), jucătoarea română cu cele mai multe prezențe la turneele finale în tricoul primei reprezentative, 15 la număr.

Mica Brădeanu a semnat joi un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu CSM București, echipa Capitalei fiind a cincea bornă din CV-ul ei, după Oltchim, Rapid București, Gyor și Corona Brașov.
”Ultimele două sezoane am fost ursoaică, acum sunt tigroaică. Știu că va fi concurență mare la CSM București, dar eu sunt obișnuită cu astfel de situații. Voi da totul pentru a ne atinge obiectivele. Pentru echipă, venirea mea este un plus. Îmi doresc să-mi închei cariera cu o prezență în Final Four-ul Ligii Campionilor. Nu contează de ce adversare vom avea parte la tragerea la sorți a grupelor, trebuie să învingem pe toată lumea dacă dorim să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Brădeanu.
Mica Brădeanu și-a început cariera în urmă cu 20 de ani, la Oltchim, de-a lungul carierei fiind o adevărată colecționară de trofee. În ultimele sezoane, Brădeanu a evoluat în special pe postul de centru, însă ea poate da randament oriunde la linia de 9 metri.  Prezența ei în echipa Capitalei îi oferă antrenoarei Mette Klit o soluție în plus pentru bătăliile dure din viitorul sezon, când CSM București va juca în premieră în Liga Campionilor.
sursă text și foto: www.csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY