Antrenorul emerit Aihan Omer inaugureazã în iunie „Omer Handball Camp”! Antrenorul lui THW Kiel se află printre invitați!

2
12628

Fostul selecționer al României, Aihan Omer, va organiza o tabără de handbal destinată copiilor cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Cantonamentul de pregătire va avea loc la Costinești, în această vară, și va cuprinde antrenamente atât în sală, cât și pe plajă. Cel mai important nume care va participa este cel al lui Alfred Gislason, tehnicianul lui THW Kiel

Legat de tabăra pe care o organizează, antrenorul Aihan Omer ne-a vorbit în cadrul unui interviu.

-Domnule profesor, de ce această tabără?
-Este dorința mea ca tinerii handbaliști români să învețe handbalul în România, să nu plece la diferite tabere de pregătire în străinătate. Vreau să demonstrez că și noi putem face astfel de tabere în România, pentru că noi, românii, știm handbal!

-Ce reprezintă această tabără?
-Antrenamentele vor fi coordonate de mine și vor avea loc atât în sala de sport, cât și pe plajă. Împreună cu invitații mei de marcă vrem să facem totul la nivel super profesionist. Tabăra se adresează copiilor născuți în anii 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 și 2005, atât băieți, cât și fete. Pentru băieți, tabăra va avea loc în perioada 25-29 iunie, iar pentru fete în perioada 2-6 iulie. Am ales ca locație Hotel Ștefania din Costinești, pentru că are avantajul de a se afla la trei minute de sala de sport și la patru minute de plajă.

-Mai concret, legat de handbal?
-Performanța sportivă este treaba antrenorilor de la cluburi. Eu vreau să-i învățăm nu tehnica corectă, ci tehnica perfectă în executarea elementelor și procedeelor tehnice. De aceea am cooptat pentru această misiune antrenori de marcă. Dintre ei se detașează antrenorul principal de la THW Kiel, Alfred Gislason, cu o experiență și un palmares impresionant. Nu spunem că la cluburi nu se lucrează, dar știți câte lucruri trebuie să facă un antrenor de copii și juniori? Să facă rost de bani pentru deplasări, să caute sponsori pentru echipament, să colaboreze cu părinții, să urmărească activitatea școlară și multe altele. Noi vrem să venim cu această tabără în completarea muncii colegilor noștri de la cluburi.

-Care este numărul minim pentru ca tabăra să aibă loc?
-Chiar dacă vor veni 15 copii, tabăra se va organiza. Ce este important de știut este că locurile sunt limitate și se merge pe principiul primul venit, primul servit.

-Ce antrenori invitați mai aveți?
-Am invitat antrenori cu nume, pe care îi puteți vedea împreună cu toate detaliile de organizare pe www.omercamp.ro și pe pagina de Facebook Omer Handball Camp.

2 COMMENTS

  1. Buna seara! Pentru detalii despre cantonamentul din acest link cand si unde ne putem interesa?

LEAVE A REPLY