Antrenor portughez la CSM București!

0
3460

Echipa masculină de handbal CSM București anunță că de miercuri staff-ul tehnic al tigrilor s-a întărit cu un nume important, portughezul Paulo Jorge Pereira!

Astfel, Paulo Pereira se va afla pe banca tehnică pentru acest final de sezon, în care CSM București visează încă la titlul de campioană.

Selecționer al Portugaliei, echipă pe care a reușit să o califice la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Paulo Pereira va debuta joi, 12 aprilie, la Călărași, acolo unde CSM București susține o partidă deosebit de importantă în economia finalului de sezon în Liga Zimbrilor.

„Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM București o are în calitățile mele. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul românesc. Vom da totul pentru a obține cele mai bune performanțe cu CSM București”, a declarat, pentru site-ul CSM București, Paulo Pereira.

„Ne dorim să avem și cu băieții un final de sezon cât mai bun, iar aducerea lui Paulo Pereira în staff-ul tehnic al echipei noastre este un argument în acest sens. Îl cunoaștem pe Paulo și avem mare încredere în el”, a spus Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal din cadrul CSM București.

În vârstă de 53 de ani, Paulo Pereira a pregătit de-a lungul carierei sale, printre altele, echipa FC Porto (masculin) și naționalele Angolei și Tunisiei (feminin).

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY