Antrenor de Champions League pentru echipa de handbal feminin a Ploieștiului: croatul Neven Hrupec

0
1388

hrupecCroatul Neven Hrupec este noul antrenor al echipei de handbal feminin a clubului CSM Ploiești, tehnicianul în vârstă de 40 de ani semnând, astăzi, un contract valabil pentru următorul sezon. Născut pe 10 noiembrie 1974, în Koprivnica, Hrupec este recomandat de participarea în Liga Campionilor trei sezoane la rând cu Handball Club Podravka-Vegeta Koprivnica, în perioada 2010-2013, de statutul de selecţioner al echipei naţionale a Italiei, pe care l-a avut în urmă cu numai un an, precum şi de prezenţa pe banca tehnică a echipei naţionale de junioare a Croaţiei.

Tehnicianul va colabora la CSM Ploieşti cu preparatorul fizic Jovan Novakovic, căruia i-a fost prelungit contractul pentru încă un an, şi cu antrenorul de portari Iulian Emancipatu.

„Sunt foarte fericit şi mândru că am ocazia să lucrez pentru CSM Ploieşti, unde voi avea parte de o nouă provocare pentru cariera mea. Sper să avem rezultate bune şi îmi doresc să fac din CSM Ploieşti o echipă capabilă să se lupte pentru participarea în cupele europene”, a declarat Neven Hrupec pentru site-ul oficial.

Tehnicianul va sosi duminică în România, iar luni dimineaţă, la ora 9.00, va conduce primul antrenament al fetelor.

sursă text: csmploiesti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY