Antrenament cu public pentru campioane

0
1683

CSM București a început anul 2016 cu un succes logic, 31-19 (19-6) în fața Măgurii Cisnădie. A fost o partidă dominată clar de campioane, pentru care nu au evoluat Ana Paula Rodrigues și Fernanda Da Silva, menajate. În schimb, oaspetele nu le-au avut la dispoziție pe Goran și Bancilon, prin accidentată, iar a doua netransferată încă, în timp ce Krnic și Lazarin au evoluat puțin, fiind ușor accidentate.

CSM-ul a marcat primele opt goluri ale întâlnirii, ceea ce spune totul despre realitate din teren. Oaspetele au punctat prima oară abia în minutul zece, iar până la pauză diferența a ajuns să fie de 13 goluri. Cu punctele în buzunar, echipa lui Kim Rasmunssen a redus din turație, iar la final tabela indica o diferență de 12 lungimi: 31-19.

Carmen Martin, folosită inter dreapta

În absența lui Jorgensen, operată, și fără Cavaleiro, plecată la finalul anului trecut, Kim Rasmunssen a folosit-o inclusiv pe Carmen Martin pe postul de inter dreapta. Este al doilea meci consecutiv în care iberica evoluează și la linia de nouă metri, după amicalul cu CSM Ploiești din data de 30 decembrie.

Aurelia Brădeanu, CSM București: „A fost un meci de campionat. A fost o primă repriză foarte bună, ne-am concentrat foarte bine, în a doua repriză ne-am relaxat puțin. Important este că suntem bine, suntem toate sănătoase momentan. Sperăm să facem un meci bun la Vardar și să aducem puncte. Nu putem spune că suntem fresh, dar trecem peste dureri și peste orice pentru că ne dorim foarte mult să ajungem în Final Four.”

Alexandru Weber, CS Măgura Cisnădie: „Noi am început meciul abia din minutul 15. În prima parte a primei reprize am ratat foarte mult. M-a mulțumit partea de apărare din a doua repriză. Returul pentru noi începe după meciul din etapa viitoare, am avut și câteva accidentate, Ionela Goran, Natasa Krnic și Irina Lazarin, ultimele două au făcut doar apărare. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării și chiar a barajului dacă se poate.”

CSM București-CS Măgura Cisnădie 31-19 (19-6)
CSM București: Iordache, Pessoa, Grubisic (portari), Gullden 6 goluri, Brădeanu 6, Martin 5, Curea 4, Manea 4, Vărzaru 3, Bazaliu 2, Fisker 1, Torstensson, Nan, Vetkova, Nicula. Antrenor: Kim Rasmunssen
CS Măgura Cisnădie: Popovici, Șuba, Vișan (portari), Han 5 goluri, Veșca 4, Amoagdei 3, Ciuplea 2, Preda 2, Stănciulescu 2, Lazarin 1, Pătruțiu, Popescu, Chelaru, Krnic. Antrenor: Alexandru Weber
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 3/3
Eliminări: Torstensson, Vetkova (2), Martin, Manea, respectiv Ciuplea, Veșca (2), Stănciulescu (2), Lazarin, A. Weber

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY