Ante Kuduz o poartă pe Dinamo spre o victorie sinonimă cu calificarea!

0
1701

Dinamo București este 99% calificată în play-off, după ce miercuri seară a trecut de Kadetten Schaffhausen cu 27-26 (15-14). Într-un singur scenariu campioana României mai poate rata calificarea: pierde toate meciurile rămase de disputat, Wisla câștigă toate cele patru întâlniri, iar GOG adună cinci puncte, dar învinge pe Dinamo.

Fara Bannour, accidentat în duelul cu Wisla, și fără Savenco, devenit indisponibil aseară după ce a suferit o fractură de piramidă nazală, Dinamo a învins-o pe Kadetten și și-a asigurat în foarte mare proporție calificarea în play-off. N-a fost însă simplu, dar a avut un jucător fantastic în teren, Ante Kuduz: 10 goluri marcate și apărător central, în locul accidentatului Savenco.

Deși prima repriză a fost controlată de Dinamo, elvețienii n-au cedat lupta, având în vedere că aveau nevoie mare de puncte în tentativa de a termina în primele două. Astfel, Kadetten a trecut în avantaj, 22-20, și a forțat-o pe Dinamo să joace sub presiune pentru prima oară acasă în această campanie. Elevii lui Ștefan Constantin au răspuns însă foarte bine, au revenit extrem de rapid (22-22) și au preluat din nou inițiativa, ajutați fantastic de Makrem Missaoui – 5 intervenții în ultimul sfert de oră, procentaj 50%! Kuduz a adus liniștea, marcând de pe semicerc pentru 27-25 cu un minut înainte de final.

Pentru Dinamo au evoluat Missaoui (5 intervenții), Heidarirad (6 intervenții) (portari), Kuduz (10 goluri), Negru (5), Shebib (4), Vrankovic (3), Alouini (2), Gavriloaia (2), Nantes (1), Vujic, Bannour, Asoltanei, Hossu, Zulfic, Jamali și Mousavi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY