Anita Gorbicz este însărcinată ! Allison Pineau îi ia locul la Gyor

0
4360

anita gorbiczUna din cele mai bune handbaliste ale lumii, Anita Gorbicz, a anunțat în cursul zilei de astăzi că este însărcinată. Vestea nu este însă una surprinzătoare pentru Ambros Martin și Andras Nemeth, cei care pregătesc Gyor și Ungaria, Gorbicz anunțându-i la finalul sezonului trecut că-și dorește un copil.

Dacă la Gyor golul lăsat de Gorbicz se poate acoperi, în naționala Ungariei Andras Nemeth are mari bătăi de cap. De altfel, campioana Ungariei a adus-o la începutul acestui sezon pe Macarena Aguilar și, de astăzi, pentru două sezoane, pe Allison Pineau, jucătoarea care s-a despărțit în această săptămână de Vardar, de comun acord. Pineau este încă în recuperare după operația suferită la genunchi, efectuată, se pare, fără acordul campioanei Macedoniei. Oficialii lui Gyor se așteptau însă la absența lui Gorbicz, aceasta comunicându-le intențiile sale încă din finalul sezonului trecut. „Am avut timp suficient să ne pregătim de acest scenariu. Totuși, absența Anitei ne pune într-o situație dificilă, cel mai bun centru din lume e aproape imposibil de înlocuit.”, a comentat președintele lui ETO Gyor, Erno Kelecsenyi.

În naționala Ungariei, golul lăsat de starul maghiar este enorm. Andras Nemeth are trei soluții pentru postul de centru, Zita Szucsanszki și Gabriell Toth, dar și Aniko Kovacsics, cea care a fost mutată pe extrema stângă, deși a debutat ca și coordonatoare. „Confruntăm o situație dificilă, dar trebuie să demonstrăm că putem construi o echipă care să poată concura chiar și fără Anita.”, a declarat selecționerul Ungariei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY