Ane Eidem, norvegianca indragostita de Craiova!

0
6021

ane eidemAne Eidem a ajuns intr-o dimineata la Craiova. Tot in aceeasi zi, a primit avizul medicilor, dupa care a si participat la primul antrenament, alaturi de noile sale colege.

Norvegianca a primit repede si aprecierile antrenorului Relu Rosca, tehnician care se exprima astfel: ”Se potriveste jocului nostru si ne va ajuta mult in acest sezon, in toate competitiile”. Si Eidem s-a si impus pe postul ei, reusind sa inscrie 14 goluri, in trei meciuri: 4 cu Baia Mare, 6 la Roman si alte 4 acasa, cu Rm Valcea. Prin intermediul colegei de echipa Madalina Zamfirescu am reusit sa-i luam un interviu nordicei, o handbalista de la care au ce invata fetele noastre, mai ales pe plan psihic.

Rep. Ane, esti pentru a doua oara in Romania dar acum ai luat serios contact cu handbalul nostru. Stiai ceva despre stilul romanesc?
Ane Eidem: Da, sunt pentru a doua oara in tara dumneavoastra. In ceea ce priveste handbalul romanesc, stiam ca este unul de calitate, de aceea am si venit. In plus, am urmarit si parcursul echipei HCM Baia Mare, din Champions League, care a facut un progres foarte mare

Rep. Cum te-ai adaptat metodelor de pregatire ale celor doi antrenori, te-au surprins cu ceva?
Ane Eidem: Trebuie sa recunosc ca ceea ce fac aici este, in mare parte, diferit fata de munca de la fosta mea echipa, insa imi plac toate miscarile, toate exercitiile. Este ceva nou, iar eu sunt tanara si ma aflu in perioada de acumulari.

Rep. Se apropie meciul cu CSM Bucuresti, una din favoritele la titlu, ce crezi ca se va intampla in aceasta confruntare?
Ane Eidem: Trebuie sa ne mobilizam si sa facem un meci bun. Eu nu cred ca cineva este castigator dinainte, asa ca orice este posibil si pe tabela.

Rep. Cum ti se pare Craiova, oamenii de aici?
Ane Eidem: Pot sa spun ca iubesc orasul, incep sa ma obisnuiesc cu forfota cotidiana, iar oamenii sunt niste draguti, m-au primit cum nu se poate mai bine.

Ane Eidem

–          Nascuta pe 21.01.1993, in orasul Einesvagen, Norvegia

–          Inaltime 1,73 m, greutate 65 kg

–          A jucat pana in 2014 la Levanger HK, echipa cu care a participa in Cupa Cupelor, unde a inscris 9 goluri

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY