Ane Eidem merge în Norvegia la consult

0
1269

ane eidem scm craiovaMeciul cu Deva din campionat a lăsat urmări în tabăra Craiovei. Ane Eidem, norvegianca de 22 de ani, a părăsit terenul de joc accidentată și merge în Norvegia pentru a consulta un specialist. Cel mai probabil, sezonul este încheiat pentru Ane Eidem.

Pentru moment, gravitatea accidentării nu este cunoscută, aceasta urmând să se afle curând, când Ane Eidem va vizita un specialist din Norvegia. „Sunt în drum spre Norvegia, voi merge la un specialist pentru a vedea RMN-ul și pentru a afla cât de gravă este accidentarea.”, ne-a declarat jucătoarea de 22 de ani a Craiovei, care afirmă că sezonul petrecut în Bănie a fost unul de vis pentru ea. „E un vis care a devenit realitate. Au fost și perioade slabe și lucrurile au fost grele uneori. Dar nu aș da asta pentru nimic în lume ! Iar fanii sunt pur și simplu fantastici !”, a concluzionat Eidem.

Ane Eidem a ajuns la SCM Craiova la începutul acestui sezon, de la Levanger, din Norvegia. Ea se va întoarce în România săptămâna viitoare, după ce va afla verdictul medicilor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY