Andrei Savenco, la al treilea titlu consecutiv cu Dinamo: „Nu e întâmplător!”

0
2044

Dinamo București a cucerit al treilea titlu național consecutiv, joi seară, la Chiajna, chiar pe terenul rivalei tradiționale, ceea ce face succesul mult mai dulce. „Câinii” vor participa astfel pentru a treia oară la rând în grupele Ligii Campionilor, în sezonul viitorul.

După o finală nebună cu Steaua, Dinamo a devenit pentru a treia oară la rând campioana României și pentru a 15-a oară în istorie. Băieții lui Constantin Ștefan au câștigat meciul decisiv cu 22-19, iar Andrei Savenco, pivotul lui Dinamo, spune că acest succes nu se compară cu cele precedente, fiind obținut chiar pe terenul Stelei. „Au fost trei meciuri demne de o finală. În primul rând, ne bucurăm pentru spectacolul oferit, chiar dacă presiunea jocului și-a spus cuvântul. Au fost trei jocuri cu multe greșeli, multe probleme și în atac și în apărare pentru noi, dar din punctul meu de vedere am oferit un spectacol fanilor. Până în iarnă nu am jucat, când am revenit am găsit un grup minunat, dar doar un pic stresat, erau ceva tensiuni între noi. Sunt niște jucători fenomenali, mă bucur că i-am avut printre noi, sper să fie cât mai puțini cei care vor pleca în vară. Nu e întâmplător că am luat trei titluri la rând, Dinamo este un brand, e un renume în handbalul românesc, însă la această ultimă victorie, de pe terenul rivalei, nu aș renunța pentru nimic în lume”, ne-a spus Andrei Savenco la finalul partidei decisive cu Steaua.

Andrei Savenco este unul din șapte jucători care au contribuit la cele trei titluri consecutive câștigate de Dinamo, alături de Ștefan Grigoraș, Ionuț Irimuș, Liviu Mironescu, Marius Mocanu, Alireza Mousavi și Ciprian Șandru.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY