Andrei Cian așteaptă fanii la meciul cu Dunărea Călărași: „Avem nevoie de ei !”

0
1463

HANDBAL MASCULIN:CSA STEAUA BUCURESTI-AHC POTAISSA TURDA, LIGA NATIONALA (22.08.2015)Ajunsă la două puncte de lider la finalul rundei a șaptea, CSA Steaua Alexandrion București primește vineri vizita Dunării Călărași, ocupanta locului șapte din Liga Națională.

Steliștii, prin vocea managerului Andrei Cian, care a și revenit pe terenul de joc în etapa trecută, disputată la Galați, spun că alături de fani Steaua poate obține victoria în fața echipei conduse de selecționerul Aihan Omer. „Ne așteaptă un meci greu vineri, în fața unei formații bune care a învins vicecampioana etapa trecută. Așteptăm fanii în număr cât mai mare la sală, ne pot duce către victorie, mai ales că de la Călărași s-au solicitat bilete pentru galerie. Sperăm ca suporterii să vină la sală și să ne susțină, fac un apel la ei pe această cale, pentru că avem nevoie să fie lângă noi. Alături de ei vom fi și mai puternici !”, a declarat Andrei Cian.

Partida cu Dunărea Călărași este programată vineri, de la ora 17:30, în Sala „Concordia” din Chiajna, și va fi transmisă în direct de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY