Amanda Kurtovic ratează a doua parte a sezonului

0
6845

Convocată la naționala Norvegiei în perspectiva Campionatului European de handbal feminin din Franța de la finalul acestui an, Amanda Kurtovic a suferit o accidentare gravă. Din păcate, veștile nu sunt cele mai bune, deoarece norvengianca va rata, cel mai probabil, a doua parte a sezonului.

În partida amicală Norvegia-Franța, disputată duminică seară, Amanda Kurtovic s-a accidentat în minutul 51 la genunchiul stâng, iar în urma unui control amănunțit medicii au stabilit verdictul: ruptură totală a ligamentului anterior încrucișat și ruptură parțială a ligamentului colateral. În aceste condiții, foarte probabil, Amanda Kurtovic nu va mai evolua în acest sezon.

„Nu pot să spun decât că am inima frântă în acest moment. Așteptam cu nerăbdare acest Campionat și restul sezonului cu tigroaicele mele. Voi suferi pentru această accidentare. Mă așteaptă și o intervenție chirurgicală. Dar apoi o să muncesc mai mult ca niciodată ca să revin pe teren. Mai rapidă, mai puternică și mai bună decât înainte.” Amanda Kurtovic

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY