Alți trei ex-iugoslavi transferați de CSM București

2
2659

mario blazevicEchipa masculină a clubului CSM București va avea o cu totul altă față în noul sezon. După Krsto Milosevic, echipa din capitală a adus alți trei ex-iugoslavi, un muntenegrean, un bosniac și un sârb, dar și patru români.

Cel mai experimentat dintre cei aduși este portarul Mario Blazevic (foto galben), un bosniac de 37 de ani, care a evoluat în ultimele patru sezoane la echipa din orașul natal, Borac Banja Luka. Blazevic se află la a patra experiență în afara Bosniei, după cele de la Partizan Belgrad, Madeira Andebol și Vardar Skopje.

Un alt ex-iugoslav transferat este Milos Kostadinovic, o extremă dreapta de 25 de ani, care a evoluat în cea mai mare parte a carierei la Partizan Belgrad. Pe lângă fosta campioană a Serbiei, Kostadinovic a mai trecut și pe la Meshkov Brest, campioana Belarusului.

Marko Simovic completează legiunea de ex-iugoslavi transferată în această vară. Muntenegreanul de 27 de ani vine din Turcia, de la Ankara Spor, și evoluează pe postul de inter dreapta, dar a evoluat timp de șase sezoane la cea mai importantă echipă a Macedoniei, Vardar Skopje.

Din întrecerea internă, CSM București i-a adus pe Alexandru Dimache, Florin Dragomir și Marian Răpciugă, toți de la Dinamo București, și pe Iulian Stamate, de la Steaua București. De asemenea, conducerea clubului poartă negocieri cu Marius Novanc, pivotul care s-a despărțit de HCM Consstanța de curând.

2 COMMENTS

  1. CSM București i-a adus pe Alexandru Dimache, Florin Dragomir și Marian Răpciugă, toți de la CSM București……………………………………….. INTELEGEM CA AU VENIT DE LA CSM BUCURESTI TOT LA CSM BUCURESTI?…………………cam ciudat transferul

LEAVE A REPLY