Alte două transferuri realizate de Măgura Cisnădie. Partide amicale la Brașov pentru formația sibiană

0
2029

CS Măgura Cisnădie este cea mai activă echipă de pe piața transferurilor din această iarnă. După Cătălina Preda, gruparea antrenată de Alexandru Weber a realizat alte două transferuri, Paula Vișan și Loredana Pătruțiu, dar s-a și despărțit de Mădălina Predoi.

Paula Vișan a semnat cu Măgura Cisnădie după ce s-a despărțit de HC Alba Sebeș și va acoperi golul lăsat de plecarea ucrainencei Yana Sitenko. În schimb, Loredana Pătruțiu se află la o revenire la gruparea sibiană, după ce a pus umărul la promovarea echipei în primul eșalon în sezonul trecut. De asemenea, lotului condus de Alexandru Weber se va alătura o braziliancă la linia de nouă metri. Măgura Cisnădie s-a despărțit și de Mădălina Predoi, care a evoluat deja pentru CSM Unirea Slobozia în cadrul turneului amical organizat pe teren propriu.

Amicale la Brașov pentru Măgura Cisnădie

După turneul de la Vâlcea, unde a terminat pe poziția a doua, CS Măgura Cisnădie va disputa astăzi și mâine două partide amicale la Brașov. La fel ca și la Vâlcea, Alexandru Weber nu le va avea la dispoziție pe Ionela Goran și Irina Lazarin, ambele accidentate.

sursă foto: absport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY