Alt meci, același scenariu! CSM București și HC Adrian Petrea termină la egalitate după ce gazdele au avut un avantaj de șapte goluri

0
2782

La trei săptămâni de la duelul din Cupa României, CSM București și HC Adrian Petrea s-au întâlnit din nou, de data aceasta în returul Ligii Naționale. Iar desfășurarea evenimentelor a fost aceeași ca și atunci, cele două formații remizând la finalul celor 60 de minute, după ce gazdele au condus la o diferență de șapte goluri.

Prima repriză a fost dominată în totalitate de CSM București, care a avut nevoie de doar zece minute să se distanțeze pe tabelă la patru lungimi: 6-2. Băieții lui Zvonko Sundovski au continuat să se desprindă, profitând de un joc slab al reșițenilor, iar până la finalul primelor 30 de minute ecartul a ajuns să fie de șapte goluri, 16-9 și 17-10. Bahan și Pîrvan au marcat în ultimul minut pentru echipa lui Adi Petrea și la cabine s-a intrat cu scorul de 17-12.

În actul secund situația s-a schimbat în totalitate. Humet a fost blocat bine, în timp ce Vaidasigan a ieșit la rampă și a arătat de ce este cel mai bun marcator al Reșiței. Oaspeții au revenit destul de repede, s-au apropiat la un gol în minutul 43 și au reușit să egaleze cu nouă minute înainte de final prin Pîrvan. Mai mult, Starchenko și Bahan au făcut ca oaspeții să treacă în avantaj, 27-29, însă bănățenii nu au reușit să gestioneze avantajul, deși mai rămăseseră doar patru minute din meci. Milosevic și Humet au readus egalitatea, chiar dacă între timp Drăghici avusese două intervenții bune, însă în aceeași măsură și Blazevic l-a blocat bine pe Starchenko din situație de unu la unu. Ambele echipe au avut șansa de a trece în avantaj în ultimul minut, dar atât Rohozneanu, cât și Milosevic, au aruncat pe lângă poarta adversă. S-a terminat 29-29, iar CSM ratează șansa de a se apropia, cel puțin pentru moment de Dinamo, în timp ce reșițenii mai iau un punct important, la fel ca și în weekend.

Trei cartonașe roșii acordate de Marcel Sas şi Marius Pintea

Chiar dacă n-a fost un meci cu nervii întinși la maxim, cei doi arbitri din Cluj, Marcel Sas și Marius Pinteau au acordat trei cartonașe roșii. Primul care a plecat în tribună a fost Marius Novanc, pentru trei eliminări, urmat de Marius Bahan și Iulian Stamate. Bahan l-a faultat destul de dur pe Krsto Milosevic în ultimele secunde, în tentativa de a opri încercarea gazdelor de a înscrie golul victoriei, iar Stamate a văzut cartonașul roșu pentru că a reacționat la faultul acestuia. Atât Bahan, cât și Stamate vor lipsi în următoarea etapă pentru echipele lor.

sursă foto: silhouettes.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM București1729
CSM Reșița1229

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY