Alin Șania va evolua vineri împotriva fostei sale echipe: „Nu e un meci special”

1
2385

alin sania dunarea calarasiCampion cu Steaua, Alin Șania se întâlnește cu fosta sa echipă pentru prima oară într-un meci ofical de la plecarea din Ghencea. Internaționalul român nu consideră partida de vineri ca fiind una specială și speră ca formația sa să se impună.

Plecat în 2009 de la Steaua, Alin Șania se reîntâlnește cu fosta sa echipă pentru prima oară vineri, de la ora 17:00. Interul stânga al Călărașiului nu consideră partida cu Steaua ca fiind una specială. „Nu e un meci special, am jucat acolo, dar acum sunt la altă echipă. Mai sunt puțini din foștii mei colegi și acum la echipă. E un meci ca oricare altul, poate mai special pentru mine este un meci cu Dinamo.”, ne-a spus Alin Șania.

Unul din foștii săi colegi este Viorel Mazilu, cel care conduce acum de pe bancă adversara de vineri. „Ne aflăm în posturi diferite. Va fi interesant, el ma cunoaște bine, dar poate fi și reversul medaliei, pentru că și el îl cunosc pe el. El trebuie să-și motiveze echipa cât mai bine, eu să dau totul pentru echipa mea. Sper să fie o victorie pentru noi la final, să fim singura echipă care câștigă toate deplasările din București.”, a continuat Alin Șania, care crede că Steaua este favorită în partida de vineri, pentru că este gazda meciului. „Steaua pornește cu prima șansă, deoarece joacă pe teren propriu. E un campionat foarte echilibrat. Cu două înfrângeri poți ajunge pe locurile 7-8, cu două victorii poți fi pe primul loc.”, a concluzionat internaționalul român.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și AHC Dunărea Călărași va avea loc vineri, de la ora 17:00, în Sala „Apollo” din București.

sursă foto: Emil Vasilescu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY