Alin Șania a dus Călărașiul către victorie

0
1263

alin saniaFaptul că avem un campionat mai echilibrat ca niciodată s-a văzut din plin ieri. Victorioasă pe terenul lui Dinamo, CSM a pierdut meciul de pe teren propriu cu AHC Dunărea Călărași, 32-35, într-un meci în care Alin Șania a strălucit așa cum o făcea pe vremuri, în tricoul Stelei sau al naționalei.

Victoria cu Dinamo a adus o oarecare relaxare în tabăra CSM-ului, care nu a părut la fel de motivată ca și în meciul din urmă cu patru zile. În schimb, Călărașiul s-a bătut pentru fiecare minge, așa cum anunța Alin Șania în ziua de dinaintea meciului.

Prima parte a meciului a stat sub semnul echilibrului, niciuna dintre formații nereușind să se desprindă la mai mult de două goluri pe tabelă. Trio-ul Milosevic-Simovic-Marijanac a condus echipa gazdă la scorul de 17-15 după prima repriză, una în care Șania a semănat din nou cu jucătorul de bază al naționalei, dar pe finalul căreia Tsap a irosit situații clare de gol.

Novanc și Milosevic au desprins CSM-ul la patru goluri în startul părții secunde, iar în minutul 41, la 23-20, oaspeții au rămas fără Kumogorodsky, care a primit a treia eliminare. Elevii lui Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă nu au profitat însă de situația ivită, ba chiar mai mult s-au văzut conduși, 23-24, după reușitele lui Mitrea, Șania și Săulescu (minutul 44). După cinci minute însă, Stamate și-a readus echipa în avantaj, dar a fost ultimul moment în care bucureștenii au contat în meci. Cinci goluri consecutive ale elevilor lui Aihan Omer au întors soarta meciului, 27-31, în minutul 55, iar timpul rămas nu a fost suficient pentru ca CSM să scoată cel puțin un punct. 32-35 final și Dunărea provoacă prima înfrângere a CSM-ului din acest sezon.

CSM București-AHC Dunărea Călărași 32-35 (17-15)
CSM București: Milosevic 7 goluri, Simovic 7, Marijanac 6, Negru 5, Kostadinovic 3, Stamate 2, Pătru 1, Novanc 1
Dunărea Călărași: Șania 10 goluri, Săulescu 4, Gavriloaia 4, Mitrea 4, Bulov 4, Kumogorodsky 4, Gurkovsky 3, Zacaciurin 2
Aruncări de la 7m: 8/6, respectiv 2/1
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 8 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY