Alexandru Dedu: „Se da startul lucrarilor de ridicare a noii sali polivalente din Bucuresti”

2
2138

alexandru deduPe 21 august la Bucuresti, Michael Wiederer, Secretar General al EHF, Alexandru Dedu, Presedintele FRH si Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, vor pune piatra de temelie la constructia noii sali polivalente din Bucuresti.

Oficialul austriac revine in Romania dupa multi ani, la invitatia Presedintelui Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, atat pentru a da startul inceperii constructiei noii sali, cat si pentru o serie de intalniri de lucru cu oficialitati din Romania, inclusiv cu Primul Ministru, Victor Ponta. Cu aceasta ocazie va participa si la Trofeul Bucuresti .

„Vizita Secretarului General al EHF este o mare realizare pentru noi si, deopotriva, o confirmare a increderii EHF in viitorul handbalului romanesc. Evenimentul este cu atat mai important cu cat da startul lucrarilor de ridicare a noii sali polivalente din Bucuresti, ce va putea gazdui competitii handbalistice majore la nivel international.

Ma bucura foarte mult si promisiunea Primariei Generale a Capitalei ca in primavara anului 2016 lucrarile se vor finaliza si astfel in doi ani de zile Romania va putea candida in cursa prezentelor pe harta competitiilor internationale si in calitate de gazda.” – Alexandru Dedu, presedinte FRH.

sursa text: frh.ro

2 COMMENTS

  1. D-LE DEDU ,
    SUNT UN PARINTE CARE AM INVESTIT IN COPILUL MEU DIN CLASA A- V-A PENTRU A PRATICA HANDBALUL . ACUM CAND TREBUIE SA CASTIGE UN BAN PENTRU FAMILIE NU ARE UNDE SA JOACE , ATI DAT UNDA VERDE SA ADUCA STRANIERI IN ECHIPELE DE HANDBAL DIN ROMANIA. IN ECHIPELE DIN AFARA TARII PROTEJEAZA JUCATORII DIN TARA RESPECTIVA ACCEPTAND MAXIM DOI STRANIERI. IN ECHIPELE DIN ROMANIA SUNT CATE 6 STRANIERI LA ECHIPA. VA BATETI JOC DE JUCATORI , DE PARINTII CARE AU INVESTIT. SI AICI FAC UN APEL LA PARINTI NU DATII COPII LA HANDBAL ISI BAT JOC DE EI ATAT CONDUCEREA FRH CAT SI ANTRENORI DE 2 LEI VENITI DIN AFARA TARII .
    VRETI SA FACETI PERFORMANTA CU CINE ???? COPII CARE AU JUCAT LA SGHISOARA STAU PE TUSE CA NU ARE UNDE SA JOACE . RUSINE . DOMNUL GATIU NU ACCEPTA ASA CEVA PROTEJA JUCATORII DIN ROMANIIA .

  2. Dedu este un cosmar pentru hanbalul romanesc , pe care in va distruge complet . in primul rind prin invazia masiva a jucatorilor straini , majoritatea de o valoare indoielnica . Cum protejati tinerii handbalisti romani ? Unde pot sa joace , poate in echipe de amatori , numai acolo au mai ramas locuri .Trebuia mentinuta limita de 4 jucatori, ditre care 3 sa fie jucatori de lot national in tarile respective . Referitor la sala polivalenta din Bucuresti , aceasta va avea o capacitate mica (10-12 mii de locuri) , insuficienta pentru secolul in care traim . SA nu uitam ca in Belgrad este o sala de 24 de mii de locuri iar la Zagreb una de 18 mii de locuri .

LEAVE A REPLY