Alexandru Dedu: „Christian Gaudin n-a încasat niciun ban ca antrenor al României !”

2
2469

alexandru deduNaționala României se vede nevoită să se desparte de Christian Gaudin, antrenorul care a lăsat o impresie foarte bună, deși a petrecut o perioadă scurtă de timp ca și antrenor.

Francezul nu a încasat însă niciun ban în perioada în care a fost selecționerul României, deși multe voci din handbal spuneau că Gaudin a primit mulți bani pentru serviciile sale. „Christian nu a primit niciun leu, niciun euro ca și antrenor al României. I s-au plătit doar biletele de avion și a primit diurnă, la fel ca și jucătorii și restul staff-ului tehnic. Contestatarii lui Christian ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească, nu oricine ajunge antrenor la o echipă ca Hamburg.”, ne-a spus președintele FRH, Alexandru Dedu.

Naționala României se desparte de Christian Gaudin după o perioadă scurtă. Francezul a semnat cu HSV Hamburg, iar fosta campioană a Europei nu i-a permis să antreze în paralel și echipa României.

2 COMMENTS

  1. Nu mai sunt jucători la naționala . Daca du-l Dediu a dat unda verde sa aducă numai stranieri in echipele din Romania, si jucători noştri sa nu aibă echipa, ce ne mira atât!!!111. Părinți investesc pana sa ajungă jucători , iar acum nu are unde sa joace. D-LE DEDEU e un haos total in toate echipele din ro. . retrageți-vă de la frh nu știți ce faceți . Jucători buni nu are unde sa joace pentru ca la fiecare echipa din campionat sunt cate 6 stranieri.

LEAVE A REPLY