Alexandrina Soare, înaintea partidei cu HC Zalău: „Va fi un meci greu și solicitant”

0
1133

alexandrina soarePrimul lider al Ligii Naționale, HC Dunărea Brăila, primește miercuri vizita Zalăului, formație care a cedat în debutul sezonului pe teren propriu, cu CSM București.

Derby-ul etapei are loc la Brăila, între Dunărea și HC Zalău, echipe ce au oferit meciuri foarte interesante în ultimii ani. Legat de partida cu Zalău, Alexandrina Soare ne-a declarat: „Știm ce ne așteaptă: un meci foarte greu. Suntem conștiente, ne pregătim, tratăm cu foarte mare seriozitate meciul, ne dorim să câștigăm, dar și Zalăul își dorește să câștige. Va fi un meci încrâncenat. așa au fost toate de-a lungul timpului. Echipele care se bat acolo sus practică un joc mai agresiv, va fi un meci greu și solicitant.”. Aceasta este de părere că omogenintatea este punctul forte al echipei sale, însă consideră că nici adversara de mâine nu stă rău la acest capitol, neschimbând foarte multe jucătoare. „Se poate spune că omogenintatea e punctul nostru forte, practic avem două jucătoare noi, pentru că Tomuleanu a mai lucrat cu mine și cu mai multe dintre fetele de aici. Pe cele două rusoaice le-am folosit și duminică, să fie cât mai bine pregătite cu Zalăul, mă voi baza pe ele, pentru că d-asta le-am adus. Nici ele nu au o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, în afară de Motogna și Șomoi nu sunt mari schimbări.”, a concluzionat antrenoarea Brăilei, care este de părere că va întâlni o formație cu o apărare foarte puternică. „Apărarea este punctul lor forte, practică un joc agresiv. E un campionat mai greu, pentru că toate echipele au făcut achiziții și sunt cam la același nivel.” 

Înaintea meciului cu Zalăul, Alexandrina Soare are ceva bătăi de cap. Mezinele lotului, Diana Axinte și Lăcrămioara Stan, sunt accidentate, în timp ce Ganichkina și Perianu sunt incerte.

Partida dintre HC Dunărea Brăila și HC Zalău va avea loc miercuri, de la ora 19:30, și va fi arbitrată de Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY