Alexandra Carașol a semnat cu CSM Ploiești

0
2040

alexandra carasolEchipa de handbal feminin a clubului CSM Ploiești a legitimat-o, ieri, pe Alexandra Caraşol, o extremă stângă în vârstă de 19 ani (născută pe 26 februarie 1996) extrem de promiţătoare. Descoperită de profesoara Ileana Morari la Şcoala 119 din Bucureşti, Alexandra a făcut junioratul la CSŞ 6 Bucureşti, de unde a şi fost transferată de CSM Ploieşti în aceste zile. În sezonul trecut, ea a evoluat în Divizia A, pentru Ştiinţa Bucureşti, cu care a ratat, însă, promovarea în Liga Naţională.

Cea mai importantă performanţă a carierei sale este, însă, titlul mondial obţinut în vara trecută cu echipa naţională a României „under 18”, în Macedonia, Caraşol fiind titulară într-o formaţie în care „vârfurile” au fost Bianca Bazaliu şi Cristina Laslo.

Alexandra Caraşol s-a antrenat sub comanda lui Neven Hrupec în ultimele trei săptămâni, evoluând şi în amicalul de pe 15 august, cu Ştiinţa Bucureşti (în care a marcat un gol), şi ieri a semnat contractul cu CSM Ploieşti. Ea va face parte din lotul cu care echipa va aborda partida de sâmbătă, din deplasare, cu HC Zalău.

sursă: Daniel Cosarek – www.csmploiesti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY