Alex Csepreghi continuă la Minaur, Tomas Cip primul transfer în vederea sezonului viitor

0
2484

Minaur Baia Mare a reușit să obțină semnătura celui mai bun marcator al campionatului din acest moment. Alexandru Csepreghi și-a prelungit contractul cu gruparea băimăreană, care a și transfer o extremă dreapta.

În cadrul unei conferințe de presă organizate ieri, Minaur a oficializat prelungirea contractului cu Alexandru Csepreghi și transferul cehului Tomas Cip.

“Sunt fericit și mândru că pot să continui performanța cu Baia Mare și la rândul meu vă mulțumesc pentru toată încrederea care o aveți în mine și că ați ales să semnăm pentru încă un an. Sper ca anul acesta, cu noii jucători care vor veni la echipă, să facem rezultate mult mai bune față de anul acesta și să ajungem cu Minaur să ne batem cât mai sus în clasament și de ce nu, să prindem o cupă europeană.” a declarat Alexandru Csepreghi.

Tomas Cip este o extremă dreapta de 30 de ani, care a mai jucat la Tatran Presov și care a făcut parte din naționala Cehiei la Europeanul din 2018. În acest sezon, Cip a fost adversarul Stelei în SEHA League la București și a marcat un gol. “Sunt foarte fericit că am venit în Baia Mare. Îmi place foarte mult orașul, sala de sport și condițiile oferite. Îmi doresc să devin prieten cu colegii din echipă și să reușim să obținem rezultate cât mai bune împreună în noul sezon.” a declarat Tomas Cip.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY