Aihan Omer renunță la echipa națională!

0
11695

Al treilea mandat al lui Aihan Omer pe banca echipei naționale se încheie după nouă luni de zile. Tehnicianul de 55 de ani a decis să renunțe la postul de selecționer, din motive personale, decizia lui fiind aprobată și de președintele FRH, Alexandru Dedu.

„Am luat decizia de a renunța la echipa națională din motive personale. Domnul Președinte Dedu mi-a înțeles motivele și mi-a aprobat decizia. Am nevoie de o perioadă de odihnă, presiunea și stresul meciurilor au fost mari atât la echipa națională, cât și la echipa de club. Vreau să le mulțumesc jucătorilor care au răspuns la convocările echipei naționale și care au luptat să readucem naționala masculină din lumea a treia în lumea bună, iar parcursul echipei naționale, 12 meciuri 11 victorii în meciurile oficiale să fie continuat cu succes.”, ne-a spus Aihan Omer.

În cele opt luni petrecute pe banca tehnică a naționalei în acest mandat, naționala României a câștigat 11 partide oficiale din 12 disputate. Singura înfrângere sub comanda lui Aihan Omer este cea din Austria, din preliminariile CM 2017, 24-27.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY