Aihan Omer, noul selecționer al României

2
1494

aihan omerDupă despărțirea de Christian Gaudin, echipa națională masculină are un nou selecționer. Aihan Omer va prelua România, fiind la al treilea mandat.

Legat de preluarea echipe naționale, Aihan Omer ne-a declarat: „Am avut ieri o discuție cu președintele Alexandru Dedu și am ajuns la o înțelegere. E o problemă mai delicată, președintele nu își dorește ca selecționerul să conducă și o echipă de club, dar eu vreau să termin măcar sezonul acesta, să nu las echipa acum. Rămâne de discutat acest aspect.”.

Primul meci oficial pentru Aihan Omer în al treilea său mandat este cel cu Kosovo, de la finalul lunii, din preliminariile Euro 2018. „De mâine mă apuc de lot. Nu vom avea niciun meci amical până la acesta, programul competițional este atât de încărcat încât nu poți găsi nicio dată liberă.”, ne-a spus noul selecționer.

Obiectivul lui Aihan Omer este calificarea la Campionatul Mondial din 2017, din Franța, preliminariile urmând să debuteze în finalul anului viitor.

Pentru Aihan Omer este a treia prezență pe banca tehnică a României, după cele din perioadele 1994-2003 și 2007-2009. Contractul său este valabil până în 2017.

2 COMMENTS

  1. Da, este o surpriza si pentru mine, cum FRH a numit un selectioner de 54 de ani, cel mai bun antrenor roman la ora actuala.. In diferite situatii, conducerea FRH, a renuntat la antrenorii cu experienta ( peste 50 de ani ) si a optat pentru cei din generatia presedintelui FRH ( 40 de ani, sau mai tineri ). Sunt convins ca ceilanti antrenori romani de valoare , mai tineri : ( Vlad Caba, Constantin Stefan ), nu au vrut sa renunte la echipa de club !

LEAVE A REPLY