Aihan Omer, nemulțumit arbitrajul partidei cu Vaslui: „După părerea mea, Stark și Ștefan au viciat rezultatul”

6
5292

aihan omer lotAHC Dunărea Călărași a pierdut duelul de pe teren propriu de sâmbătă seară, 23-24 cu HC Vaslui, într-un meci în care gazdele s-au arătat nemulțumite de arbitrajul cuplului internațional Stark/Ștefan.

„După părerea mea, arbitrii Stark și Ștefan au viciat rezultatul. Nu știu de ce Alin Cârligeanu a delegat acest cuplu la un meci dintre locurile 1 și 11, la acel moment, când erau alte partide mult mai echilibrate în această etapă. Se pare că echipa din Călărași a ajuns prea sus și începe să încurce calculele granzilor. Degeaba fac memoriu, este judecat tot de colegi de-ai lor și știți vorba aia: corb la corb nu scoate ochii. Această comisie ar trebui să fie formată și din antrenor, Radu Voina, Vasile Stângă sau Ștefan Birtalan știu handbal cât mulți alții la un loc.”, ne-a spus Aihan Omer după meci.

AHC Dunărea Călărași a pierdut meciul cu HC Vaslui, 23-24, într-o partidă disputată sâmbătă seară.

6 COMMENTS

 1. Poate voia sa il arbitreze danezii , ca tot mai aveau ceva datorii. Stark si Stefan sunt numarul unu in tara, de ce nu ar avea voie sa arbitreze calarasiul. Lupul pierde parul Dar naravul ba.

 2. Vorbesti fara sa fi vazut meciul …a fost furt la drumul mare uitata-te pe inregistrari…vor fi si proteste de acum incolo pentru ca trebuie pus capat golaniei din Handbalul romanesc…

  Te asteptam la Sala Polivalenta din Calarasi…

 3. …am pierdut o bătălie, nu și războiul!
  Așa cum ne-au demonstrat băieții, după meciul pierdut în fața celor de la Știința Bacău, acasă, în etapa a 3-a, echipa se poate mobiliza și își poate reveni!
  Avem încredere în ei în continuare! Ahc Dunarea Calarasi este un etalon pentru sportul călărășean! Venim granzilor si va VOM SCUTURA!!!

 4. […]  „După părerea mea, arbitrii Stark și Ștefan au viciat rezultatul. Nu știu de ce Alin Cârligeanu a delegat acest cuplu la un meci dintre locurile 1 și 11, la acel moment, când erau alte partide mult mai echilibrate în această etapă. Se pare că echipa din Călărași a ajuns prea sus și începe să încurce calculele granzilor. Degeaba fac memoriu, este judecat tot de colegi de-ai lor și știți vorba aia: corb la corb nu scoate ochii. Această comisie ar trebui să fie formată și din antrenor, Radu Voina, Vasile Stângă sau Ștefan Birtalan știu handbal cât mulți alții la un loc”, a declarat Aihan Omer pentru http://www.handbalvolei.ro. […]

 5. […] „După părerea mea, arbitrii Stark și Ștefan au viciat rezultatul. Nu știu de ce Alin Cârligeanu a delegat acest cuplu la un meci dintre locurile 1 și 11, la acel moment, când erau alte partide mult mai echilibrate în această etapă. Se pare că echipa din Călărași a ajuns prea sus și începe să încurce calculele granzilor. Degeaba fac memoriu, este judecat tot de colegi de-ai lor și știți vorba aia: corb la corb nu scoate ochii. Această comisie ar trebui să fie formată și din antrenori, Radu Voina, Vasile Stângă sau Ștefan Birtalan știu handbal cât mulți alții la un loc”, a declarat Aihan Omer după meci pentru http://www.handbalvolei.ro. […]

LEAVE A REPLY