Aihan Omer, înaintea duelului cu Steaua: „Ne așteaptă un meci dificil, au un moral foarte bun”

1
1527

aihan omerFostul lider al campionatului se află în fața celei de-a treia deplasări bucureștene a sezonului. În precedentele două, Dunărea Călărași s-a impus, cu CSM București, respectiv cu Dinamo București, și încearcă să câștige și pe terenul Stelei.

Dunărea Călărași a obținut trei puncte importante în etapa trecută, pe teren propriu, cu Energia Pandurii Tg. Jiu. Acum, călărășenii termină turul campionatului cu o deplasare în capitală, pe terenul Stelei, despre care Aihan Omer spune că este una dificilă. „Steaua e într-o formă sportivă foarte bună și ne așteaptă un meci dificil. Au un moral foarte bun, să câștigi la Dinamo acasă reprezintă o performanță pentru Steaua, îți dă o motivație suplimentară. Pe noi însă ne interesează jocul nostru, la vizionare jocul adversarilor nu are prioritate. Vrem să eliminăm greșelile făcute în etapa precedentă.”, ne-a declarat antrenorul Dunării Călărași.

Steaua nu se va putea baza pe Novica Rudovic, care a primit cartonașul roșu în ultima secundă a meciului cu Dinamo, din etapa trecută. Aihan Omer consideră însă că Vancea poate acoperi însă singur postul de inter stânga, în absența muntenegreanului. „Nu pot să zic dacă Rudovic este o pierdere pentru Steaua, pentru că Vancea este un jucător care poate să acopere singur postul de inter stânga.”.

Alin Șania va evolua pentru prima oară împotriva Stelei de la plecarea sa din Ghencea, din urmă cu cinci ani. Antrenorul său, Aihan Omer, nu crede că va fi o presiune suplimentară pe internaționalul român. „Nu cred că pentru Șania este un meci chiar așa de special. Acum, mulți jucători migrează de la o echipă la alta. Sigur, își va dori să câștige, dar îl cunosc foarte bine și nu va fi o presiune faptul ca va juca împotriva Stelei.”, a concluzionat Aihan Omer, care pentru meciul de vineri va avea tot lotul la dispoziție.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și AHC Dunărea Călărași va avea loc vineri, de la ora 17:00 și va fi transmisă de Digisport.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY