Aihan Omer a convocat 20 de jucători pentru meciurile cu Austria și Italia din preliminariile CM 2017

3
3778

romania-kosovo 14-15Echipa națională de handbal masculin a României se pregătește pentru debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2017. Aihan Omer a convocat un lot de 20 de jucători, ce se va reuni pe data de 26 octombrie, la Călărași, din care face parte și un jucător din Divizia A, de la HC Dobrogea Sud Constanța.

Primele meciuri oficiale ale naționalei din acest sezon vor avea loc pe 4 noiembrie, în Austria, și pe 8 noiembrie, la Călărași, cu Italia. Pentru această acțiune, Aihan Omer a chemat 20 de sportivi, surpriza fiind Gabriel Bujor, de la HC Vaslui.

Lotul României:
Portari: Ionuț Irimuș (Dinamo București), Ionuț Iancu (CSM București), Mihai Popescu (St. Raphael)
Extreme stânga: Daniel Bera (HCM Minaur Baia Mare), Chike Onyejekwe (HC Odorhei)
Interi stânga: Ionuț Ramba (HCM Minaur Baia Mare), Alin Șania (AHC Dunărea Călărași), Dan Racoțea (Wisla Plock)
Centri: Cristi Fenici (Poli Timișoara), Marius Stavrositu (CSM București), Alexandru Csepreghi (Creteil)
Interi dreapta: Cristi Ghiță (HCM Minaur Baia Mare), Demis Grigoraș (Poli Timișoara), Marius Sadoveac (HCM Minaur Baia Mare)
Extreme dreapta: Gabriel Bujor (HC Vaslui), Laurențiu Toma (HC Dobrogea Sud Constanța), Vali Ghionea (Wisla Plock)
Pivoți: Dragoș Iancu (Energia Pandurii Tg. Jiu), Marius Novanc (CSM București), Huba Talas (HC Odorhei)

Reunirea este programată pentru 26 octombrie, la Călărași.

3 COMMENTS

  1. Foarte buna selectia !!! Ai pivot cel mai bun in liga campionilor si nu-l convoci…. Da bine ca aduci extrema dreapta din Divizia A !!! Rusinos !!! Tipic ROMANESC
    Bafta domniilor , si sa nu ne miram 😉

  2. Bine spus …. nu mai mir daca activeaza si fostul mare jucator devenit mare echipa in liga , pardon mare jucator devenit mare antrenor …. sau mare ?!

  3. … am scris si mai sus, Omer demonstreaza inca o data ca nu mai e SELECTIONER, ….il convoaca pe Irimus, pentru ca e de la Dinamo, dar el ” nu stie sa stea nici in poarta nici pe banca”( pentru ca apara Popescu), ..cind sunt si la Dinamo si la Energia, portari de mare talent si perspectiva.!.. e greu si pentru Omer dar mai ales pentru Toacsen !!!

LEAVE A REPLY