Adversar redutabil pentru Vâlcea în Cupa EHF, șansă pentru Craiova și Cisnădie

0
5265

SCM Craiova, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie și-au aflat adversarii din turul al treilea preliminar al Cupei EHF. Dintre toate, SCM Râmnicu Vâlcea are cel mai dificil adversar, reprezentanta Danemarcei Herning-Ikast Handbold.

Ikast a trecut în turul trecut precedent de Zaglebie Lublin cu 52-45 la general, după ce a câștigat primul meci al „dublei” cu 31-19. Din lotul echipei fac parte mai multe jucătoare cu nume în handbalul mondial, Mie Augustesen, Louise Burgaard, Sabine Englert, Helene Fauske, Stine Skogrand sau Trine Troelsen.

SCM Craiova o va întâlni pe Borussia Dortmund, formație ce în turul precedent a eliminat pe HC Zalău, după 25-25 în România și 24-20 în Germania. La fel ca și Ikast, Dortmund are în lot câteva jucătoare cu mare experiență, Clara Woltering, Anne Muller sau Svenja Huber.

Măgura Cisnădie va lupta pentru un loc în grupele competiției cu Zvezda Zvenigorod, o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor. Zvezda nu se mai află în prim-planul handbalului european, anul precedent fiind eliminată chiar în turul al treilea de Banik Most. La Zvezda evoluează fosta jucătoare a Sloboziei, Julia Chernova.

Programul complet al turului 3 al Cupei EHF, ediţia 2018-2019, la handbal feminin stabilit în urma tragerii la sorţi de marţi este următorul:

Viborg HK (Danemarca) – ZORK Jagodina (Serbia)
Kuban (Rusia) – Mecalia Atletico Guardes (Spania)
Team Esbjerg (Danemarca) – Paris 92 (Franţa)
Handball Club Lada (Rusia) – Siofok KC Hungary (Ungaria)
DHK Banik Most (Cehia) – TusSies Metzingen (Germania)
Borussia Dortmund (Germania) – SCM Craiova (România)
MKS Perla Lublin (Polonia) – E.S Besancon Feminin (Franţa)
Herning-Ikast Handbold (Danemarca) – SCM Râmnicu Vâlcea (România)
ÉRD HC (Ungaria) – Storhamar Handball Elite (Norvegia)
Dunaujvarosi Kohasz KA (Ungaria) – Super Amara Bera Bera (Spania)
Nykobing Falster Handbold NFH (Danemarca) – H 65 Hoors HK (Suedia)
Zvezda Zvenigorod (Rusia) – CS Măgura Cisnădie (România)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY