Adrian Sifre ia drumul Suediei, Cristian Malmagro se întoarce în Asobal

0
1606

sifre la skovdeAventurile spaniolilor în Liga Națională s-au terminat extrem de rapid. După doar un sezon, Adrian Sifre, Cristian Malmagro, Victor Alonso sau Mateo Garralda au părăsit România și au ales alte destinații.

Primul dintre cei patru a ajuns la IFK Skovde, gruparea care a rămas în prima ligă suedeză in-extremis, disputând un baraj de evitare a retrogradării. Adrian Sifre a semnat un contract valabil pe un sezon cu Skovde, deși și-ar fi dorit să rămână în Liga Națională. „A fost o experiență plăcută pentru mine. Mi-a plăcut în România, îmi doream să continui în Liga Națională, dar nu am primit nicio ofertă satisfăcătoare. Am încercat să ajut Energia în să-și îndeplinească obiectivele și am reușit calificarea în Cupa EHF. Am înscris goluri importante în Cupa României și sunt bucuros că i-am ajutat.”, ne-a declarat extrema dreaptă în vârstă de 28 de ani.

Un alt jucător iberic care a trecut prin România, Cristian Malmagro, și-a găsit un nou angajament. Fostul component al lui Minaur Baia Mare a semnat cu Naturhouse La Rioja, vicecampioana Spaniei, formație cu care va evolua în noul sezon al Ligii Campionilor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY