Adi Petrea continuă la Călărași și a anunțat primele transferuri!

0
5098

AHC Dunărea Călărași mizează pe Adrian Petrea și în sezonul 2018/2019, tehnicianul prelungindu-și contractul ce expira la finalul acestui sezon. Acesta a anunțat astăzi și alte trei transferuri ale Călărașiului în perspectiva noului sezon, trei jucători la linia de nouă metri.

Pe lângă românii Mihai Bujor, Gabriel Bujor (ambii HC Vaslui) și Dragoș Soare (HC Dobrogea Sud Constanța), conducerea clubului călărășean a transferat alți trei jucători, toți la linia de nouă metri.

Pentru postul de inter stânga la Dunărea Călărași va veni croatul Ante Grbavac (24 ani), care evoluează în acest moment la Vac, în Ungaria. Grbavac a ajuns la Vac după ce a mai evoluat în Bosnia&Herzegovina, la HC Izvidac, și a bifat prezențe în naționalele de juniori și tineret a Croației.

Postul de inter dreapta va fi acoperit de sârbul Mihajlo Radojkovic, un fost adversar al lui Dinamo în Liga Campionilor. În vârstă de 23 de ani, Radojkovic a jucat în ultimele două sezoane la Besiktas și a marcat în total 35 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi.

Cel mai important transfer pare să fie cel al internaționalului muntenegrean Zarko Pejovic. Centru de 32 de ani, Pejovic vine la Călărași de la Gorenje Velenje și a mai trecut în carieră pe la formații importante ale Europei, Vardar Skopje, Tatran Presov sau Dunkerque.

De asemenea, Florin Dospinescu, Viorel Fotache, Pavlo Gurkovsky, Aleksander Starcenko, Victor Vartic și George Șelaru și-au prelungit contractele cu Dunărea Călărași. Primele plecări anunțate sunt cele ale lui Josip Peric (Goppingen), Vuk Lazovic (Coreea de Sud) și Irakli Chikovani.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY