A treia victorie consecutivă pentru Energia

0
3016

Gorjenii antrenați de Bozo Rudic s-au impus la Galați cu 28-22 (13-13) și au ajuns în preajma locurilor de play-off. La oaspeți a evoluat și sârbul Dejan Pralica, care și-a trecut în cont două goluri, în timp ce Adrian Chiruț nu a evoluat deloc.

Galațiul a pus probleme Energiei timp de 30 de minute, după care s-a stins. Moldovenii s-au aflat la conducere pe aproape întreaga durată a primei părți, dar s-a văzut egalată în ultimul minut printr-un gol semnat de Tîrzioru.

În actul secund a venit rândul gazdelor să alerge după egalare. Energia s-a instalat la conducere încă din debutul actului și a lovit decisiv la jumătatea reprizei. Gorjenii au punctat de șase ori consecutiv și au dus scorul la 25-18, asigurându-și un final de meci liniștit. S-a încheiat 28-22 în cele din urmă în favoarea oaspeților, care se apropie de locurile de play-off.

CSU Danubius Galați-Energia Pandurii Tg. Jiu 22-28 (13-13)
CSU Danubius Galați: Drenceanu, Fuică (portari), Nițu 7 goluri, Ciobanu 5, Burlacu 4, Ionel 3, Dospinescu 2, Grigore 1, Cristescu, Prună, Frangulea, Olaru, Mîrșiu, Poteră, Șahîn, Udriștoiu
Energia Pandurii Tg. Jiu: Țenghea, Șelaru, Bucătaru (portari), Nistor 7 goluri, Acatrinei 7, Tîrzioru 3, Păunică 3, Bejinariu 2, Pralica 2, Iancu 1, Țuțu 1, Giotoiu 1, Stoica 1, Chiruț, Șoldănescu, Mledenciu
Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 2/2
Eliminări: Ciobanu, Nițu, respectiv Bejinariu, Pralica, Șoldănescu, Giotoiu, Acatrinei

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY