13 jucători și Pero Milosevic continuă la Timișoara! Marko Simovic, primul transfer realizat de bănățeni!

0
3484

Medaliata cu bronz din sezonul trecut pare să fi depășit perioada dificilă din punct de vedere financiar. Conducerea clubului a găsit soluția pentru a se achita de datoriile acumulate către jucători, astfel că Timișoara va evolua în viitorul sezon al cupelor europene.

12 din jucătorii ce au contribuit la câștigarea medaliei de bronz vor continua și în sezonul viitor, în frunte cu căpitanul Cristi Fenici, al cărui transfer la Constanța nu se va mai realiza. Pe lângă Fenici, la SCM Politehnica vor rămâne Zlatko Daskaloski, Răzvan Vâlceanu, Andrei Păiuș, Claudiu Șimicu, Arthur Wokan, Denis Neamțu, Levente Szentpeteri, Marko Lasica, Robert Furak, Marko Pejovic, Andrei Santeiu și Leonard Ștefan, dar și staff-ul tehnic din sezonul trecut.

În plus, bănățenii au anunțat astăzi primul transfer al verii, cel al lui Marko Simovic, interul dreapta ce a jucat în ultimele două sezoane la CSM București. „Foarte probabil, până vineri vom avea un lot conturat. Din păcate, jucători români de valoare nu mai sunt pe piață și de aceea ne îndreptăm atenția spre jucători din străinătate.”, a declarat managerul echipei, Dan Dumitru. Muntenegreanul se află la a treia echipă din România, după ce a mai evoluat și la Energia Pandurii Târgu Jiu, în returul sezonului 2009/2010.

sursă foto: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY