Ziua și surpriza la Euro! Serbia și Slovenia au învins Spania și Suedia!

0
2410

Alte două surprize s-au produs la Campionatul European, ambele în grupa A, unde Serbia și Slovenia au trecut de Spania și Suedia, deși nu erau cotate ca favorite.

Serbia a învins Spania cu 27-25, într-un final de meci în care Marina Dmitrovic, fosta jucătoare a Ploieștiului, a fost decisivă, cu două goluri marcate (trei în total) și o pasă de gol oferită. Jelena Trifonovic, Zeljka Nikolic și Jelena Zivkovic au jucat și ele pentru Serbia și doar cea din urmă a marcat de trei ori. Carmen Martin, jucătoarea CSM-ului, a înscris și ea de șase ori, cea mai bună marcatoare a echipei sale.

Cele zece goluri înscrise de Isabelle Gullden n-au fost suficiente pentru ca Suedia să evite înfrângerea cu Slovenia. Nordicele au pierdut cu 23-25 și situația în grupa A s-a complicat.

Olanda a trecut de Polonia cu 30-21 pentru prima victorie de la Euro, în timp ce în al doilea meci al grupei Franța a câștigat în fața Germaniei, 22-20. Landre și Niombla au marcat câte două goluri pentru Franța, iar Ayglon-Saurina a evoluat și ea.

Programul zilei de la Euro:
Cehia-Muntenegru – ora 19:30
România-Rusia – ora 19:30
Croația-Norvegia – ora 21:45
Danemarca-Ungaria – ora 21:45

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY