Votează jucătorul etapei a treia a Ligii Zimbrilor!

0
8795

O nouă etapă din Liga Zimbrilor s-a încheiat luni, după duelul „prelungit” de la Baia Mare, dintre Minaur și CSM Focșani. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cel mai bun jucător al rundei a treia, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Dinamo și-a conturat victoria în ultimele cinci minute la Călărași, într-un meci pe care l-a câștigat cu 29-24 și în care Novak Boskovic și-a arătat clasa pentru prima oară de la transfer. Sârbul a fost principalul om de gol al lui Dinamo, multe dintre reușite în momente importante ale disputei.

Adus în această vară, internaționalul bielorus Viachaslau Saldatsenka a contribuit decisiv la victoria Odorheiului în fața Stelei, 26-20. Între buturi pe întreaga durată a meciului, Saldatsenka a izbutit inclusiv să marcheze în disputa cu Steaua.

Timișoara plecat pentru al doilea an consecutiv neînvinsă de la Constanța, o performanță însă ce nu putea fi realizată fără macedoneanul Zlatko Daskaloski. Portarul de 32 de ani a închis poarta lui Poli, parând inclusiv patru aruncări de la șapte metri ale Constanței în remiza 20-20.

CSM București a spart gheața la Suceava după o repriză a doua foarte bună. Bucureștenii au revenit de la minus cinci pentru a se impune cu 32-29, iar remarcatul partidei a fost croatul Mate Sunjic, care a dat siguranță colegilor săi prin intervențiile sale.

Important pe atac și foarte exact în apărare, Dragoș Iancu a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale în tricoul Turzii. Potaissa s-a impus cu 28-25 într-o deplasare dificilă, la Făgăraș, iar prestația pivotului transferat de la Bacău a fost una remarcabilă.

Derby-ul Moldovei a fost foarte încins și foarte disputat, iar în cele din urmă HC Vaslui s-a impus cu 33-30 în fața lui Poli Iași. Un rezultat la care Alexandru Farcaș, unul dintre jucătorii transferați în această vară, a contribuit din plin: 58 de minute jucate și 11 goluri din 12 aruncări.

Un meci disputat pe parcursul a două zile a avut loc la Baia Mare, între Minaur și Focșani, pe care gazdele și l-au adjudecat fără prea mari emoții. La fel ca și în primul succes stagional, francezul Pierre Ragot a fost unul din cei mai buni jucători ai lui Raul Fotonea, reușind opt goluri în victoria cu 28-18.

Cel mai bun jucător al etapei a treia:

  • Alexandru Farcaș (HC Vaslui) (43%, 778 Votes)
  • Pierre Ragot (Minaur Baia Mare) (39%, 701 Votes)
  • Zlatko Daskaloski (Poli Timișoara) (6%, 107 Votes)
  • Dragoș Iancu (Potaissa Turda) (5%, 94 Votes)
  • Viachaslau Saldatsenka (HC Odorhei) (3%, 63 Votes)
  • Novak Boskovic (Dinamo București) (2%, 43 Votes)
  • Mate Sunjic (CSM București) (1%, 17 Votes)

Total Voters: 1,803

Loading ... Loading ...

sursă foto: szkc.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY