Votează jucătorul etapei a doua a Ligii Zimbrilor!

2
6215

Etapa a doua a Ligii Zimbrilor s-a încheiat ieri cu duelul spectaculos din capitală, dintre CSM București și HC Dobrogea Sud Constanța, câștigat de oaspeți cu 29-26. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cel mai bun jucător al etapei, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Adus în această vară, Vadim Gayduchenko este deja om de bază în echipa lui Eliodor Voica. Internaționalul bielorus a avut o evoluție bună în disputa cu Minaur, în care a marcat de cinci ori, lider la acest capitol alături de Allahkaram Esteki.

CSA Steaua a câștigat categoric duelul cu Suceava, în care a avut un avantaj maxim de 13 goluri. Rusul Samvel Aslanian s-a evidențiat în acest meci, având un procentaj de 100%, opt goluri din opt aruncări.

Dunărea Călărași a mai reușit o revenire frumoasă și la Iași, după cea de la debut, cu Poli Timișoara. Iar dacă în primul meci a marcat golul victoriei, iranianul Shahoo Nosrati a fost cel care a dat tonul revenirii la Iași, terminând partida cu șapte reușite.

Turda s-a impus mai ușor decât s-ar fi așteptat în fața Odorheiului, după un joc foarte solid. Roland Thalmaier s-a aflat timp de 60 de minute pe terenul de joc și a avut o evoluție apreciată, cu goluri atât pe contraatac, cât și din pozițional.

La Timișoara, Poli a primit vizita uneia din surprizele primei etape, HC Vaslui. Bănățenii s-au impus cu 28-23, iar Cristi Fenici a fost liderul din teren al echipei lui Pero Milosevic.

CSM Făgăraș a obținut la Focșani o victorie ce se poate dovedi foarte importantă în economia clasamentului play-out-ului, presupunând că cele două echipe se vor regăsi acolo după sezonul regulat. Marian Filip a fost de departe omul cel mai important al oaspeților de pe faza ofensivă, cu opt goluri, dar și unul din stâlpii apărării, alături de Ilie Vaidasigan.

Constanța și-a făcut meciul ușor la București, cu CSM, după startul foarte bun de meci în care muntenegreanul Stevan Vujovic a fost de neoprit. Interul stânga al dobrogenilor a terminat partida cu opt goluri, al doilea marcator al partidei după Nikola Crnoglavac.

Cel mai bun jucător al etapei a doua:

  • Marian Filip (CSM Făgăraș) (23%, 187 Votes)
  • Shahoo Nosrati (AHC Dunărea Călărași) (19%, 151 Votes)
  • Stevan Vujovic (HC Dobrogea Sud Constanța) (16%, 132 Votes)
  • Roland Thalmaier (AHC Potaissa Turda) (15%, 126 Votes)
  • Cristi Fenici (Poli Timișoara) (15%, 119 Votes)
  • Samvel Aslanian (CSA Steaua București) (7%, 58 Votes)
  • Vadim Gayduchenko (Dinamo București) (5%, 40 Votes)

Total Voters: 813

Loading ... Loading ...

2 COMMENTS

  1. bai nene, art are 500 de vizualizari, dar peste 700 de voturi?? inseaman ca ati permis votul multiplu..

    • Salut! Este o problema datorita introducerii unui nou modul pentru rapiditatea site-ului. Vizualizările nu mai sunt reale. Se va remedia problema. Nu se permite vot multiplu. Puteți încerca 🙂

LEAVE A REPLY