Votează jucătorul etapei a cincea a Ligii Zimbrilor!

0
2882

Etapa a cincea din Liga Zimbrilor s-a încheiat la Constanța, cu reeditarea semifinalei din sezonul trecut, Dobrogea Sud-Dinamo. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până vineri seară cel mai bun jucător al rundei, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Cu trei aruncări de la șapte metri apărate în a doua repriză, George Șelaru a fost decisiv din nou pentru echipa sa. Garție unei prestații constant bune a fostului internațional, Dunărea s-a impus din nou la limită, 25-24.

Debutul lui Vlad Caba la CSM București a fost unul fericit în cele din urmă, deși Poli a pus probleme serioase vicecampioanei. Un rol important la acest succes l-a avut spaniolul Antonio Garcia Robledo, el fiind și cel care a încheiat conturile definitiv, după ce a obținut o aruncare de la șapte metri la 22-21, pe care a și transformat-o ulterior.

Steaua a obținut a patra victorie în cinci etape, 31-25 la Făgăraș, după o partidă în care a condus aproape în permanență. În absența lui Ionuț Georgescu, accidentat, sârbul Milos Kostadinovic, utilizat pe întreaga durată a partidei, a fost de neoprit: 11 goluri din 11 aruncări, toate din acțiune!

Pierre Ragot se simte din ce în ce mai bine la Minaur și a dovedit asta și cu Odorhei: 12 goluri în poarta echipei antrenate de Dragan Djukic. Fosta campioană s-a impus cu 27-25, iar 44% din reușite au purtat semnătura francezului adus de la Dinamo.

Suceava a spart gheața pe teren propriu în victoria 34-27 cu Poli Iași. La cel mai bun meci din acest sezon, Florin Ciubotariu a fost de neoprit de către defensiva moldavă: 9 reușite semnate de extrema stângă de 33 de ani.

HC Vaslui continuă șirul rezultatelor pozitive și a învins, conform calculelor hârtiei, pe CSM Focșani sâmbătă seară. Cu doar trei goluri marcate, Mihai Bujor a dat însă culoare atacului gazdelor, fiind cel mai bun om al lui Sandu Iacob în acest meci.

Campioana a câștigat în premieră la Constanța un duel cu Dobrogea Sud, rezultat care nu era posibil fără aportul lui Ionuț Irimuș. Internaționalul român a avut momente foarte bune în disputa de duminică, inclusiv în situații de unu la unu.

Cel mai bun jucător al etapei a cincea:

  • Florin Ciubotariu (CSU Suceava) (32%, 433 Votes)
  • Pierre Ragot (Minaur Baia Mare) (22%, 301 Votes)
  • Mihai Bujor (HC Vaslui) (13%, 179 Votes)
  • George Șelaru (AHC Dunărea Călărași) (12%, 164 Votes)
  • Milos Kostadinovic (CSA Steaua) (10%, 129 Votes)
  • Ionuț Irimus (Dinamo București) (8%, 112 Votes)
  • Antonio Garcia Robledo (CSM București) (1%, 20 Votes)

Total Voters: 1,338

Loading ... Loading ...

sursă foto: Facebook GazetaSV.ro – Daniel Vătămanu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY