Votează jucătoarea etapei a doua a Ligii Florilor!

0
3369

CSM București și CSM Roman au închis o etapă a doua ce s-a dovedit a fi destul de palpitantă. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică cea mai bună jucătoare a etapei, care va fi premiată de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

CSM Bistrița a câștigat la Brăila un meci pe muchie de cuțit, scor 31-30, după ce la pauză gazdele conduceau cu 18-14. Interul dreapta Almudena Rodriguez a înclinat decisiv balanța în favoarea echipei sale, reușind să marcheze de șapte ori în acest meci.

La Slatina, Corona a câștigat după un meci pe care l-a controlat începând cu jumătatea primei reprize. Laura Chiper a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu șapte goluri, atât din pozițional, cât și pe contraatac.

Chiar dacă a pierdut, Măgura Cisnădie a dat o replică foarte bună medaliatei cu bronz din sezonul trecut. Ada Moldovan a făcut un nou meci foarte bun, fiind cea care și-a dus echipa în spate, și a marcat de opt ori.

SCM Craiova a câștigat derby-ul Olteniei, iar fără prestația Yuliyei Dumanska nu era posibil. Dumanska a fost îngerul păzitor al echipei lui Bogdan Burcea și a avut o contribuție decisivă la rezultatul final.

Clujul a câștigat primele puncte din acest sezon, într-o partidă în care Florina Chintoan a făcut legea pe semicerc. Cu 11 goluri, pivotul de 31 de ani a fost artizanul victoriei lui ”U” Cluj în disputa de pe teren propriu, cu Rapid București.

La Galați a fost un nou meci tensionat, așa cum fusese și cu trei zile înainte, când Danubius a învins rivala din Brăila. De data aceasta, Galațiul s-a recunoscut învinsă de Slobozia, formație de la care s-a evidențiat Mădălina Ion. Campioana mondială de tineret a început meciul pe bancă, dar a intrat pe parcursul primei reprize și a apărat în secundele de final o aruncare de la șapte metri executată de Alla Sheiko.

Meciul care a închis etapa a doua a avut loc la București, între CSM și Roman. Campioana s-a impus cu 32-19, într-o partidă în care Paula Ungureanu a terminat cu un procentaj de peste 50%: 16 intervenții dintr-un total de 31 de aruncări.

Cea mai bună jucătoare a etapei a doua:

  • Ada Moldovan (CS Măgura Cisnădie) (32%, 310 Votes)
  • Yuliya Dumanska (SCM Craiova) (31%, 296 Votes)
  • Laura Chiper (ASC Corona Brașov) (10%, 91 Votes)
  • Paula Ungureanu (CSM București) (9%, 83 Votes)
  • Almudena Rodriguez (CSM Bistrița) (7%, 66 Votes)
  • Mădălina Ion (CSM Unirea Slobozia) (6%, 55 Votes)
  • Florina Chintoan (”U” Cluj) (6%, 54 Votes)

Total Voters: 955

Loading ... Loading ...

sursă foto: Facebook SCM Craiova Handbal Oficial

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY