Votează cel mai bun jucător al etapei a zecea!

12
26527

Am avut o nouă etapă foarte interesantă în Liga Zimbrilor, ce s-a încheiat aseară cu derby-ul Steaua-Dinamo de la Chiajna, care a adus și schimbarea liderului. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați cel mai bun jucător al etapei, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România. 

Se poate vota până miercuri seară.

Cel mai bun jucător al etapei a zecea:

 • Stefan Vujic (CSA Steaua București) (41%, 1,818 Votes)
 • Marius Ragea (CSM Focșani) (24%, 1,075 Votes)
 • Valeriu Erhan (AHC Dunărea Călărași) (17%, 770 Votes)
 • Florin Acatrinei (CSM Făgăraș) (11%, 509 Votes)
 • Nikola Crnoglavac (HC Dobrogea Sud Constanța) (3%, 117 Votes)
 • Ludovic Varo (Potaissa Turda) (2%, 109 Votes)
 • Uros Vilovski (HC Odorhei) (2%, 85 Votes)

Total Voters: 4,483

Loading ... Loading ...

Etapa I: Gabriel Burlacu (CSU Suceava)
Etapa II: Marian Filip (CSM Făgăraș)
Etapa III: Alexandru Farcaș (HC Vaslui)
Etapa IV: Marius Cloșcă (CSM Focșani)
Etapa V: Florin Ciubotariu (CSU Suceava)
Etapa VI: Shota Tevzadze (CSM Focșani)
Etapa VII: Emilian Marocico (CSM Focșani)
Etapa VIII: Andrei Bejinariu (CSM Făgăraș)
Etapa IX: Nikola Mitrevski (HC Dobrogea Sud Constanța)

12 COMMENTS

 1. Iar voteaza moldovenii in disperare :))) astia is toti facuti pe foamete. si sete. Numai performeri la Focsani, Fagaras si alte retrogradabile.

  • Votați si voi ,cine nu va lasă?Lenea i mare la voi!Si nu va mai luati de moldoveni !!!!

 2. Aproape numai jucători de la echipe de play out ies câștigători in sondajele astea… Făgăraș, Focșani, Suceava, Făgăraș, Vaslui, Focșani, Făgăraș… Si de la capăt… Mai au vreo relevanta anchetele astea? Numiti-o atunci “cel mai popular jucător” al etapei, nu “cel mai bun”. Acum serios, chiar nu vede nimeni de la site ca nu prea e ok actuala modalitate de votare?

  • Cand dai 12 goluri intr-un meci de 6 puncte, inseamna ca poti fi jucatorul etapei. (De la Fagaras ambii jucatori cand au iesit jucatorii etapei au fost decisivi in victorii ce conteaza enorm pentru ei …si nu numai) iar portarii de la Focsani de asemenea au fost decisivi in partide castigate sau terminate la egalitate. Suntem satui de atatia cunoscatori in ale handbalului….prapaditii de voi…

   • Ma gândesc ca si pt Steaua a contat enorm victoria cu Dinamo… Si noi suntem sătui sa vedem săptămână de săptămână cum Focsaniul, Fagarasul sau Suceava dau jucătorul etapei, in condițiile in care avem cel mai echilibrat campionat la vârf in ultimii ani cu 9 echipe in lupta pt play off. Mai vrem sa vedem si noi câștigători pe bune, nu pe voturile voastre la grămadă. Normal ca si o echipa gen Făgăraș sau Focșani poate da jucătorul etapei, ca nu e nimeni absurd. Dar nu etapa de etapa. Si ele sunt la retrogradare.

 3. “Miticilor” noi moldovenii votăm şi ne promovăm jucători români !!!
  Voi ăştia care sunteți pe primul loc nu vă este ruşine să aveți în lot 90% străini.
  Nu credeți că şi aici este ceva nerelevant … mă refer la clasament ?????

  • Atunci ai greșit sondajul. Asta se vrea a fi sondaj cu privire la cel mai bun jucător al etapei, nu sondaj despre cine are mai multi romani in echipa… Nu va e rușine, ma, sa stricați sondajele astea săptămână de săptămână?

 4. Moldovene, nici macar n-am auzit de ragea asta, nu stiu pe ce post joaca si urmaresc handbal de vreo 15 ani, asa ca scuteste-ma! Incetati sa mai votati dupa prinicipiul vecinului de bloc/scara, copilu’ unei cunostinte., rubedenii, Promovati pe dracu’ si votati nonvaloarea.

 5. Moldovene, lasa demagogia asta ieftina si nu mai încerca sa transformi discuția dintr-o polemică romani vs străini, ca nu despre asta e vorba aici.

LEAVE A REPLY