Votează cel mai bun jucător al etapei a patra!

0
2525

Episodul patru din Liga Zimbrilor a luat sfârșit luni, cu victoria clară a Stelei în fața vicecampioanei României. Echipa handbalvolei.ro vă invită să votați până duminică seară cel mai bun jucător al rundei, care va fi premiat de SportSuport, unicul importator al brandului Kempa în România.

Dinamo n-a avut un meci ușor cu Vaslui, dar a făcut diferența în cele din urmă în ultimul sfert de oră. Vitaly Komogorov a avut un rol important în desprinderea „câinilor” pe tabelă și a terminat partida cu opt goluri în cele din urmă, al treilea marcator al meciului după Gabriel Bujor și Hugo Descat.

Fostul căpitan al naționalei Serbiei de tineret, Nikola Arsenic, a contribuit decisiv în victoria Turzii de pe teren propriu, cu Minaur. Centrul de 20 de ani crește de la meci la meci și a făcut săptămâna trecută cel mai bun meci al său de la transferul în România.

Timișoara n-a avut o misiune foarte grea cu Suceava în cele din urmă, într-o partidă în care toți elevii lui Pero Milosevic au evoluat bine. Filip Marjanovic, cel mai bun marcator al alb-violeților de anul trecut, și-a trecut numele de șapte ori pe lista marcatorilor.

Nikola Crnoglavac a confirmat și la Iași forma bună pe care o traversează în acest start de sezon. Cel mai bun marcator al Constanței din acest sezon a fost important și pe terenul nou-promovatei, unde a înscris de cinci ori, la fel ca și Stefan Vujovic și un gol mai puțin decât Laurențiu Toma.

Prima victorie a Focșaniului n-ar fi fost posibilă dacă Marius Cloșcă nu s-ar fi aflat între buturi. Portarul de 29 de ani a făcut poate cel mai bun meci al său pe prima scenă și a contribuit decisiv la victoria cu Dunărea Călărași, 27-25.

Odorheiul a învins fără mari emoții pe Făgăraș, 32-25, într-o partidă în care Dragan Djukic a rulat întreg lotul. Uros Vilovski a continuat evoluțiile bune, fiind din nou o piesă importantă în centrul defensivei, dar și pe atacul formației sale.

19 minute fără gol primit în fața vicecampioanei, la care se adaugă și trei goluri semnate. Un meci de pus în ramă pentru Tudor Stănescu, în victoria 29-21 cu CSM București, care a închis etapa a patra.

Cel mai bun jucător al etapei a patra:

  • Marius Cloșcă (CSM Focșani) (43%, 505 Votes)
  • Tudor Stănescu (CSA Steaua București) (39%, 463 Votes)
  • Nikola Arsenic (Potaissa Turda) (6%, 72 Votes)
  • Uros Vilovski (HC Odorhei) (5%, 54 Votes)
  • Filip Marjanovic (Poli Timișoara) (3%, 31 Votes)
  • Vitaly Komogorov (Dinamo București) (2%, 27 Votes)
  • Nikola Crnoglavac (HC Dobrogea Sud Constanța) (2%, 26 Votes)

Total Voters: 1,178

Loading ... Loading ...

sursă foto: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY