Vlad Caba preia vicecampioana României!

0
1116

Echipa masculină de handbal CSM București are, începând de astăzi, 29 septembrie 2017, un nou antrenor principal în persoana lui Vlad Caba. În urma unei ample analize a evoluțiilor din acest debut de sezon, conducerea compartimentului handbal din cadrul CSM București a considerat că este nevoie de o schimbare la nivelul lotului echipei vicecampioane, menită să aducă un suflu nou.

În consecință, CSMB s-a despărțit pe cale amiabilă de Pau Campos Sunen și Xavier Salvador Jauma, locul acestora urmând a fi luat de antrenorul român Vlad Caba. Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate. CSM București le mulțumește pe această cale celor doi tehnicieni pentru contribuția lor la formarea echipei și le urează succes în carieră.

Vlad Caba are o vastă experiență în handbalul românesc Ca antrenor principal, a câștigat competiția europeană Cupa Challenge, în anul 2015, precum și o medalie de argint și una de bronz în Liga Națională, toate cu HC Odorhei. De asemenea, tehnicianul a mai pregătit echipele Politehnica Timișoara, Minaur Baia Mare și  TV Emsdetten (Germania). La nivel de echipe naționale, Caba a coordonat loturile de juniori și tineret (2000-2001 și 2005-2007), precum și Centrul de Excelență de la Sighișoara în 2008-2009.

Vlad Caba: Am răspuns cu foarte mare surprindere și bucurie, în același timp, la solicitarea conducerii CSMB. Sunt pregătit să îmi dau toată silința pentru a realiza obiectivele și pentru a mă alătura cât mai repede acestui proiect. Sunt foarte determinat să dau tot ce am mai bun și să-mi pun toată priceperea în joc. Sunt convins că există un potential foartet mare, există jucători care au confirmat pe plan intern, cărora li s-au alătura jucători cu o vastă experiență internațională. Ideea e că o echipă bună nu înseamnă suma unor nume, ci înseamnă subordonarea intereselor echipei și aplicarea principiilor de joc. Acest lucru se realizează treptat, dar problema este că trebuie să se realizeze câștigând. Nu avem voie să folosim niciun alibi, e foarte important să începem să câștigăm.

Primul meci pe banca Tigrilor pentru Vlad Caba se va disputa mâine, 30 septembrie, cu începere de la ora 16:00, la Sala Rapid, împotriva echipei Politehnica Timișoara. Biletele sunt disponibile aici.

Sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY