Viorel Mazilu, nemulțumit de prestația elevilor săi: „E o victorie mincinoasă !” » Reacții după Steaua-Energia, scor 29-28

2
2151

viorel maziluSteaua a trecut cu mare șansă de Energia, scor 29-28, și revine pe loc de play-off. La finalul partidei, atât Viorel Mazilu, cât și Liviu Andrieș, au criticat arbitrajul celor doi moldoveni, Dorian Sîrbu și Valentin Suponicov. Mai mult, Viorel Mazilu s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale, catalogând victoria obținută ca fiind una mincinoasă.

Liviu Andrieș, antrenor Energia Pandurii Tg. Jiu: „Clar ne-a lipsit șansa. Energia a făcut demersul către Federație să ni se dea arbitri competenți pentru asemenea partide, pentru că sunt partide importante pentru noi, iar Federația, cu bunăvoința caracteristică din ultima perioadă deleagă doar arbitri care fac experimente pe noi, care n-au nicio experiență în Liga Națională și care după părerea mea, au influențat rezultatul. Suntem pe o poziție care nu ne face cinste și trebuie să luptăm în continuare, trebuie să luptăm împotriva a mai multor factori și asta ne face să fim mai puternici. Băieții trebuie să înțeleagă că este lung campionatul. Mota revine peste trei săptămâni, sperăm să ne ajute, pe Giotoiu și Dinescu se pare că nu vom putea să-i mai folosim în acest sezon.”

Viorel Mazilu, antrenor CSA Steaua Alexandrion București: „Am trăit meciul ca pe finala Ligii Campionilor. Aveam nevoie de aceste puncte pentru că, dacă nu le obțineam, intram în subsolul clasamentului. E o victorie chinuită, am intrat nemontați de la pauză, în a doua repriză n-am înțeles nimic. Am avut indicații clare, ce trebuie să facă la Acatrinei și Dragnea, și ei ne-au dat 17 goluri. Asta este, o să analizez meciul, îmi acuz tratarea meciului pentru că nu-mi place să câștig în acest mod. E o victorie mincinoasă, din care n-am înțeles nimic, arbitri în a doua repriză nu știu ce au fluierat, multe greșeli și de o parte, și de cealaltă. S-au cerut arbitri străini, nu știu de ce s-au cerut, dar ca să vină și să își bată joc, mai bine îi plătesc pe ai noștri. Este inadmisibil, nu mi-a plăcut niciodată să câștig într-o asemenea manieră. Am avut ocazia să câștigăm cu Vasluiul, chiar să facem egal și am ratat, n-am invățat din greșeli. Astăzi puteam să o comitem, mai ales în ultima fază, când au aruncat de la centru și am tratat faza cu superficialitate. Este lipsă de profesionalism. Sper să luăm măsuri, pentru că azi au avut cuțitul la os și trebuiau să-și dea viața pe teren. În afară de doi jucători, nu s-a mișcat niciunul. Îmi pare rău să o spun, e o victorie mincinoasă care îmi lasă un gust amar. Aștept o altă atitudine cu Constanța, jucăm în două săptămâni, dar nouă nu ne priit pauzele lungi. Am lucrat toată săptămâna pentru Târgu Jiu, știam cum calcă și cu piciorul stâng și cu piciorul drept, iar jucătorii astăzi nu au arătat nimic. Este incredibil ! Le-am dat și extemporal astăzi, înainte să venim la meci, să vedem dacă știu exact ce au de făcut. Mental au stat bine, au știut ce au de făcut, dar practic am stat prost. E o victorie de care nu vreau să știu, cu toate că ne ajută foarte mult.”

În etapa următoare, Energia primește vizita campioanei, în timp ce Steaua va sta.

2 COMMENTS

  1. Domnule antrenor Maziliu,
    De ce sa ai emoții?????? Doar ai racolat jucători după plăcerea ta? Ai renunțat la jucători buni si ai adus murături. . Jucători sunt si in RO. care nu ai vrut săi ei la echipa. S-a umplut echipele din Ro. de jucători de 2 lei si ați renunțat la jucători NOSTRI . Mare păcat ca ne batem joc de jucători. Ai uitat ca ai fost jucător si știi f. bine când nu ai echipa., si mai grav ca sunt aduși murături de jucători din alta parte. Acum se vede ce joc de 2 lei prestați.

LEAVE A REPLY