Viorel Mazilu caută colaboratori pentru grupele de copii: “Avem nevoie de antrenori dedicaţi!”. Promovarea în Liga Naţională feminină, obiectivul Stelei

3
10472
CSA Steaua va intra în curând şi pe harta handbalului feminin românesc. După ce în această vară Viorel Mazilu a dat startul unui proiect pe termen lung, început prin formarea unor grupe de minihandbal, la CSA Steaua vor lua viaţă echipe la toate grupele de juniori şi junioare. Totul va culmina cu înscrierea în Divizia A la handbal feminin a unei echipe.
În acest moment, la CSA Steaua se află aproape 500 de copii, unii iniţiaţi de către club, alţii ajunşi prin fuzionarea cu CSS 6 Bucureşti şi Handball School. Începând cu sezonul 2016-2017, CSA Steaua va avea echipe la toate nivelurile juvenile, iar formaţia de junioare I va fi înscrisă şi în Divizia B, pentru ca în vara lui 2017 să ia startul în Divizia A şi să forţeze promovarea în Liga Naţională. În acest sens, Viorel Mazilu. responsabilul secţiei de handbal îşi doreşte performanţă şi chiar aşteaptă antrenori pentru grupele de copii în perioada următoare. “Avem nevoie de antrenori dedicaţi, care să găsească talente, iar pe cei interesaţi îi aşteptăm să ne contacteze. Candidaţii vor fi evaluaţi în perioada 4-8 iulie şi îi vom selecta pe cei potriviţi. Avem un proiect pe 25 de ani şi ne-am propus ca în 2018 să jucăm în Liga Naţională feminină.”, ne-a spus Viorel Mazilu. Mai multe detalii despre cum se poate aplica pentru postul de antrenor pe site-ul csasteaua.ro.

3 COMMENTS

  1. Pacaliti lumea cu declaratii nefondate. Nu stiti cum se se construieste o echipa, un club. SUNTETI AERIENI. Selectia antrenorilor nu se face prin convocare,
    Voi nu aveti la acest moment nici antrenori, nici terenuri, nici sala, nici sportive. Mai mult aveti sectie de baieti seniori pe care nu o puteti alimenta cu sportive crescuti de voi.
    VISE TAICA VISE.

  2. Si in 2020, final 4 in Liga Campionilor. Ca asa-i romanul, vrea lucrul facut repede repejor.

  3. Buna ziua! Fac Handball de 3 ani, am 1.75, 13 ani si mi-as dori foarte mult sa ma inscriu la echipa dumneavoastra!❤ daca se poate, imi dati si mie un numar de telefon, va rog frumos!

LEAVE A REPLY